Ashuks - seko laika prognozēm! Pēc pēdējām izskatās, ka vēl varēs šogad pasēdēt uz kādu vēdzeli
Vakar pasēdējām ar Jutrix tepat uz piestātnes pāris stundas vakarā ar bušu sistēmām. Pāris reizes kaut kas pagrabināja uz reņģu gabaliņiem, bet izvilkt neko neizdevās!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju, biju! Uz copi biju, divus vakarus, nosalu, pa starpai nodarbojos ar sportu, lai sasildītos. Kopumā, bija interesanti tā fakta dēļ, ka vēdzeli nenoķēru, bet noķēru sapalu! Vēl bija interesanti, ka abos vakaros vietējais bebrs mani tā pārbiedēja, ka varēju ķert trieku! Scenārijs vienāds - peld garām, ne čiku, ne grabu un aizķerot auklas, gan pats sabīstas, gan mani pārbiedē. Sitiens ar asti, ūdens pa gaisu. Nu, vēl jau var ierēkt par to, kā pats par lielo vēdzeli safanojos, redzot, kā zvaniņš maina savu atrašanās vietu. Cik ar večiem runāju, nevienam nekas nebija trāpījies. Mēness, tomēr ietekmē rezultātu.
Bet ar to vēdzeli jokaini. Cik ir braukts, ir sakritis tā, ka šadas necopes ir tad, kad rēgojas mēness. Visos citos laikapstākļos vismaz kustība ir kaut kāda. Vislabākās copes ir bijušas, kad ir mierīga, bezvēja nakts ar nelielu salu. Tas tā, kas atmiņā iekritis.
Es brīvdienās ar Imantu arī mēģināšu kādu vēdzeli izsēdēt
Doma sestdien kaut kur pie Lielupes. Pēcāk domāta pirts iekuršana pie Imanta muteres, dažu dzērienu degustācija u.t.t. Laidīsim jau laicīgi, sākumā ar fīderi pasēdēs, tad pārslēgsies un vēdzeli. Domāju, ka +/- ap Kalnciema rajona, jo tas tuvu pēcākai apmešanās vietai
Tas Jumsim slēgtais pasākums? Domāju moš varētu aizlaist..šogad vienu reizi gribētos uz vēdzeli pasēdēt.
Cope 100% nav slēgtais pasākums, droši vari pievienoties. A par pēccopes aktivitātēm nemācēšu pateikt, es pie cita ciemos neuzdrīkstos aicināt, tur ja Imants pats!