[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Bebrs, Zivnieks  
Gruntsmakšķerēšana
parcopiDatums: Pirmdiena, 09.03.2009, 16:56 | Ziņa # 1
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pielikumi: 1274813.jpg (112.3 Kb)

J0nisDatums: Trešdiena, 23.03.2016, 20:37 | Ziņa # 1456
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Vislabākie esot divkantīgie

Boroda, Tu atkal salietojies prieks Kā var būt divkantīgs zvaniņš ar taisnām malām

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Trešdiena, 23.03.2016, 21:16 | Ziņa # 1457
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 23.03.2016, 21:17 | Ziņa # 1458
Multimakšķernieks
Sheriff - labi esi paķēris ja
Man pēdējā laikā neiet, bet sezona tūlīt sāksies un jūtu, ka būs laba! dance

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

sheriffDatums: Trešdiena, 23.03.2016, 23:50 | Ziņa # 1459
Spānis
Komentāri: 359
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Zivs pēc tāda 800gr ālantiņa izskatās. Tā kā šie dod vaļā pa kreisi, pa labi, un raudas dara to pašu, un breksīts ar malā nestāv....
p.s. Zobus paskatīji tai fišai?

Heisaa! Man ari ta likas ka kauchkads hibrids,jo bija viens alantinsh arii, un tas pavisam ar citam zvinjam! Zobu shamejam nebija gan:) Bet bija pilna ar ikriem, mums te tagad uz narstu brekshi u.t.t. Nez kada vinjam nakama paaudze sanaks?:)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.03.2016, 19:05 | Ziņa # 1460
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
Boroda, Tu atkal salietojies prieks Kā var būt divkantīgs zvaniņš ar taisnām malām

Pārbaudīju Tavas zināšanas. :D Izrādās, kaut ko vēl no trešās klases atceries! Malacis! :D hello ja alus

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.03.2016, 19:17 | Ziņa # 1461
Vīrs ar pieredzi
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote sheriff ()
Heisaa! Man ari ta likas ka kauchkads hibrids,jo bija viens alantinsh arii, un tas pavisam ar citam zvinjam! Zobu shamejam nebija gan:) Bet bija pilna ar ikriem, mums te tagad uz narstu brekshi u.t.t. Nez kada vinjam nakama paaudze sanaks?:)

Man kādreiz bija līdzīgs jautājums, kad Lielupē izvilku 1.7kg it kā nepazīstamu zivi. Ne breksis, ne rauda, ne... Bet tad mani apskaidroja klāt esošais pieredzējušais copmanis - tas ir ālants. Zobu, kā tādu nav, bet ir tāda kā satvērienam radīta žokļa sistēma, kas stiprāka par brekšuku,raudu utt. Bet līdzīgus Tavējam kādreiz vilkām Mērsraga kanālā. Daudz jau nebija, čomam daži, man vsp tik divi pa diviem gadiem.. nu tajā svarā ap 800gr. Mazie, atpakaļ laižamie jau bija dapiga... Bet tad vietējie nosprostoja ieeju kanālā ar visa veida ierīcēm, ālants pazuda...a pikšķernieks jau netiek tajā ostas zonā, mani vienreiz pat robežsargi izvadīja no turienes. Es kaut kā smuki biju iemaucis, nevienam neredzot... :D Labi, ka tik nobrīdināja. :D

J0nisDatums: Ceturtdiena, 24.03.2016, 21:08 | Ziņa # 1462
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
Izrādās, kaut ko vēl no trešās klases atceries! Malacis!

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

sheriffDatums: Ceturtdiena, 24.03.2016, 21:26 | Ziņa # 1463
Spānis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Es nebudu nemis,jo sikzivs anyway, bed baigi ierija,un starpcitu uz pludu,jo mes bijam divata,4 gruntenes un 4 pludi,labakais breksi ar bija uz pludu. Bij vel beda ar kolegi, vinsh strada uz kombikorma mucas, nejega sabaroja,kaut gan arii straume bija

sheriffDatums: Ceturtdiena, 24.03.2016, 21:51 | Ziņa # 1464
Spānis
Kad biju LV Augusta,nebija laika ne copei ne pa bodem, trapijas Ogres Maxima ar copmanju sturiti,iskandinaju visus, un vienu no shiem lietoju (kapec man ta ideja atrak nebija pasham galva), tik spalga skanja( kaut pats vairak nakti sezhu ar signalizatoriem) svilpo

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.03.2016, 23:28 | Ziņa # 1465
Vīrs ar pieredzi
Quote sheriff ()
Kad biju LV Augusta,nebija laika ne copei ne pa bodem, trapijas Ogres Maxima ar copmanju sturiti,iskandinaju visus, un vienu no shiem lietoju (kapec man ta ideja atrak nebija pasham galva), tik spalga skanja( kaut pats vairak nakti sezhu ar signalizatoriem) svilpo

Vai ta parastos zvaniņus vairs neatceries? Ni i papig veikalu, liec niedri pie auklas un skaties. :)
p.s. nakts ir tāda lieta, kas skaļumu necieš. Labāk spīdeklis, ko vēro, nekā dzindzin.. Baudi nakts klusumu un dabas skaņas. Lai tik ar vienas acs pašu malējo stūrīti nojaustu par copi. :) Fīderis palīdzēs. ;)

Ziņojumu laboja Boroda - Ceturtdiena, 24.03.2016, 23:34

sheriffDatums: Piektdiena, 25.03.2016, 01:14 | Ziņa # 1466
Spānis
Quote Boroda ()
Fīderis palīdzēs

Par gaumi nestridas:)Tapec jau izglitojamies. Ja, starp citu, es izmantoju jantapinus, pamegini:) Ja pa nopietnam,ir ok, sakeram daudz un logiski atlaidam. Sheit ar ir pavasaris , zivis tik sak tuset, bet jutos ka bende. (P.S. bija tads vejsh, ka nebija kad baudid dabas skanjas. Bilde viena redzams (Fignams) kursh bij jau papusts:)

sheriffDatums: Piektdiena, 25.03.2016, 11:49 | Ziņa # 1467
Spānis
Quote Boroda ()
nosprostoja ieeju kanālā ar visa veida ierīcēm

Ir shai pusee viens liels plus, tiklainu iznemot uztveramo un glabajamo izmantot nedrikst, kaut pielauju ka isutitie vacieshi kuri atgriezas no krievzemes greko:)

urmaasDatums: Piektdiena, 25.03.2016, 13:54 | Ziņa # 1468
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Paldies Sherif par atmiņas atsvaidzināšanu. Jaunībā zvaniņu vietā ari tiku izmantojis patronu čaulītes ar uzgrieznīti. Būs laikam atkal kāds jāuzmeistaro gruntenēm vulgaris. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

urmaasDatums: Piektdiena, 25.03.2016, 14:07 | Ziņa # 1469
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Man te viens tāds kautrīgs jautājiens-rīt/parīt gribu kautkur galiņu iemērkt-pafīderēt. Kur tepat, šai pus apvārsnim to varētu rezultatīvi nomēģināt? Pirmdien braukšu uz "Bausku" pie ohoi kunga ciemā. Bet fīdera galiņš jau jāiesilda. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Piektdiena, 25.03.2016, 18:13 | Ziņa # 1470
Multimakšķernieks
Var jau da jebko izmantot, kā copes signalizatoru, bet ja runā tieši par zvaniņiem - tad labākie vienmēr bijuši vara/bronzas zvaniņi. Viens vispār bija ideāls, reaģēja uz katru mazāko copīti, bet tagad jau kādu laiku, kā pazaudēt. Tas bija paštaisīts, forma kā cilindrs. Vienkārši izvirpots no kaut kāda bronzas sakausējuma, un ielikta vara mēlīte. Bija vienkārši ideāls! hello

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv