Kašaks jau nu badā nebija. Vienu reņģi apēda, otru paostīja un aiztinās uz citu pusi. Pagulēja uz mana sačoka, tad uz mašīnas jumta, tad vēl bik patrinās gar kājām uz aizlaidās savās kaķa darīšanās
QuoteKoka_Klucis ()
Nekas, atbrauksi uz Ventspili ciemos, varēsim atkārtot
Ceru, ka nē :D Es vēl saprotu, kad nav copes sēžot uz vēdzeli, uz plēsīgajām zivīm, vai spiningojot arī gadās. Bet ar fīderi, tā ka nav NEVIENAS pašas copes, man bija pirmo reizi! Mierina tas, ka sliktāk jau vairs nevar būt Ventspilī cerams sliktākais rezultāts netiks atkārtots
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bet ar fīderi, tā ka nav NEVIENAS pašas copes, man bija pirmo reizi
Gadās, gadās... Šosezon tā bija pat sačos, pāris stundas - neviena copīte. Baro ar ko gribi un kā māki.... Tagad jau tā fīderzive lien uz ziemas noliktavu. Zināsi vietu, saķersi.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šovakar atkal pamēģināšu kaut ko izmakšķerēt. Kaut gan jau iepriekš ir aizdomas, ka varēšu ieķeksēt sev vēl vienu ķeksīti pretī ailei "tukšā reize"
A ar cik pozitīvām emocijām var doties uz divstundīgu copi tieši pirms vētras un vēl vietā, kurai īsti nav ticības?
Noskriesies žaņu trakums, apsolos uzcept rakstiņu par DS
Turam pie vārda!
A zandarti šoruden toč aptrakuši, tikai man kaut kā nesanāk uz tiem pasēdēt. Vienu reizi tepat Vecmīlgrāvī pasēdēju puskolhozā ar grunteni no krasta un uz reņģes filejām, toreiz nekā nebija. A tā normāli no laivas, uz mailēm, vai spini - tā arī nav sanācis un nezinu, vai sanāks. Bet nekas, nākamsezon domāju, ka būs daudz pilnvērtīgāka cope jau no pavasara
Nu šitāds rudens ar viņu kvnatumu nav bijis nekad... Principā iebrauc kkur Daugavā, izmet enkuru un ķer Galvenais uzdevums lai kāds nepamana, ka velc Savādāk meklē jaunu vietu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vakar Ventā no 16:00 līdz 21:30 pat copi neredzējām. Reāli sāku ienīst vēdzeļu copi