Neveiklo roku sindroms domājams nebija pie vainas jo kā jau visiem zināms vēdzeles copi nokavēt nav iespējams. Un piecirtiens nekāds dižais vai pareizais arī nav vajadzīgs Gan jau grāpstijās baigie sīči. Tā kā pagaidām par roķelēm vari nesatraukāties viss ir kārtībā Viena arī labi šim siltajam laikam.Man domājams šodien būs divas
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nesen pabijām vēdzelēs ar Je6ku ,pēc visiem aprēķiniem divām bija jābūt Beigās cepām desiņas Neviena pieskāriena,ēsma raudas un asara filejas.Kā arī protams naktenieki.Sākumā izbraukājām Bauskas apkārti meklēdami jaunas vietas,bet līmenis visur šausmīgi zems. Atlika doties uz Jelgavas pusi uz jau zināmām vietām,jo arī tumsa jau nāca virsū. Protams atpūtāmies labi bet nu pirmo vēdzelīti jau nu ļoti gribējās. Ūdens protams arī vel pa siltu un mēness arī spīdēja kā dienas saule.beigās jau varēja vālēt bez lukturīšiem Bildes kaut kādas laikam Je6kam ir bet nu ja zivju nafff kāds labums no mana ģīmja Kāds laiciņš jāpagaida ja neuznāks pēkšie sali
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Šodien biju aizbraucis uz Ventu kopā ar ģimeni un pacopējām 3 stundas. Rezultāts ir nemainīgs - atkal 1 vēdzele, gramus 800 smaga. Un varu kaut no ādas izlīst, vairāk vienas copes laikā izvilkt nevaru Jebkurā gadījumā laba atpūta un gandarījums, ka nepaliku tukšā.
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Man pagaidām no divarpus reizēm neviena vēdzelē vēl
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tas tev tā pie maksimas vecmīlgrāvī pretī kundzenei?
Nē. Bet tur, starp citu, veči pa vakariem diezgan smukus žaņus ķer uz grunteni un astītēm. Pa 2-3kg. Cope gan neregulāra un mani atbaida tas kolhozs. Citreiz pa 20 večiem uz tās atjaunotās lielās piestātnes......Tas nav priekš manis :) A uz vēdzeli es mēģināju Gaujā un vienā pavisam slepenā un tuvā vietā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien piedzīvoju pilnīgu fiasko! Bija BEZ VARIANTIEM! Biju ar fīderi un parasto grunteni 2,5 stundas Daugavā un 1,5 stundu Vecdaugavā. Neredzēju nevienu pašu copīti. Pat nevismazāko! Pirmo reizi šitā man sanāk ar fīderi. Pilnīgi BEZ variantiem!