Nu tātad īsumā bija tā Paņēmu līdz nedaudz nesen taisīto barību, vienu kārbiņu ar baltajiem, sliekas un devāmies skatīties kas un kā. Jau gandrīz uzreiz sāka sekot copes. Copes gan bija tikai kad slieka kopā ar balto. Atsevišķi neņēma. Kopā Jutrix noķēra divas vimbas un raudu, bet es tikai vienu raudu. Nezinu, kaut kā nevedās ar pieciršanu, kaut copes bija pietiekami. Tās raudas vispār tik kaitinoši rausta - trakāk nekā ziemā Lai vai kā, rīt dosimies uz turieni no paša rīta. Un par to paldies Borodam, kas mūs apgādāja ar baltajiem tārpiem rītdienai, jo paši vairs nopirkt pēc copes nevarējām Te neliela fotoatskaite
Jutrix pirmā vimba
Mega rauda
Otrā vimba
Mans varenais loms
Beigās bija tā, bet zivis kadrā netrāpīja, kamēr telefons noknipsēja, tikmēr žuves jau bija ūdenī!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jurka ar grunteni iekabināja manam pīderim. Malacis!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Copmanis78 - foršs tev skatītājs Apsveicu ar vimbām!
Pēc krasta akmeņiem skatoties tā ir Saulkrastu jūrmala
No jūras nav tālu Bet ne Saulkrastos
baigi gribētos kādreiz aizbraukt līdzi tādiem grunteņotājiem/pīderistiem un pamācīties. neko nesaprotu par ko jūs runājat pazīstu tikai sistēmu uz butēm.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
baigi gribētos kādreiz aizbraukt līdzi tādiem grunteņotājiem/pīderistiem un pamācīties.
Rīt pēc 5:00 laižam Ja netiec, tad kaut kad nākamnedēļ varam sarunāt. Var uz vakara copīti, jo brīvdienās gan man tur negribās
rīt nekā. man tagad šitā un nākamā nedēļas tādas saspringtas darbā. pēc tam gan varētu izrauties kādu dienu vai vakaru. būs arī siltāk un patīkamāk.
Nāks tuvāk, sarunāsim Zivnieks ar kaut kad grib