Nu, ja ļoti bieži ķer ar grunteni, tad kaut kādā laika posmā atpelnās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atpelnās,un kā vēl.Ja no parastā ģipša formas var izliet 60-80 pļentakus,tad no šīm es domāju ka pulka vairāk.Tā kā es pārsvarā ņemos pa grunteni,mani tādas mantas apmierina
Atpelnās,un kā vēl.Ja no parastā ģipša formas var izliet 60-80 pļentakus,tad no šīm es domāju ka pulka vairāk.Tā kā es pārsvarā ņemos pa grunteni,mani tādas mantas apmierina
Tas, protams, ir ļoti individuāli, jo nepieciešamais daudzums katram, ir savs. Man, par cik pārsvarā makšķerēju ar fīderi, šis daudzums ir salīdzinoši neliels, jo svini vajadzīgi pārsvarā tikai grunts sastāva un dziļumu noteikšanai makšķerēšanas vietā.
Šodien bijām ar čomu atklāt Gaujā vimbu sezonu.Copējām no 15.00-18.30pl,rezultātā čomam 2gb vimbas,man pašam tikai divas copes(zvaniņs smuki nozvanija) un tas arī viss.Kopumā laba atpūta un nedaudz cepums pie Gaujas iegrauzts.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu biedri gruntinieki Kur varetu aizbraukt pacopet uz donku?Agrak braukaju uz Daugavu starp Salaspili un Ikskili.Varetu ieteikt vel kadu vietu(netalu no Rigas),kur aizbraukt drizuma!?
Lielupe, Buļļupe, Daugava tepat tuvāk jūrai, vēlāk Varkaļu kanāls + visi Pierīgas ezeri
Vot cik reizes esmu bijis Varkali,tad man vienu reizi tur bija loms,parejas 0. Varbut nepareizaja puse sezhu,parasti biju kad parbauc pari tiltam no Rigas puses,bishk uz priekshu un tur mezha pa labi.A ka tur izskatas varkali tagad?Dzivoju pavisam otra puse,tapec lieki taadu gabalu negribas braukt,lai tikai paskatitos!