Lēnā garā jāsāk gatavoties atklāto ūdeņu sezonai, tāpēc jautājums šāds. Varbūt ziniet, kur Rīgā tirgo DAM produkciju? Konkrēti interesē divi šūpiņi 24gr. Ja tādus vēl ražo un var nopirkt kaut kur. Ebajā arī kaut kā neizdodas atrast. Nosaukums laikam dam effzett slim classic pointer. Interesē šis, kas bildē un ļoti līdzīgs sudrabots ar nedaudz savādāku "zvīņu". Bildi otram nevaru atrast. Vienu kādreiz ieteica Zivnieks, otru pats uzkodu, bet kur lai tādus tagad dabū un, vai vispār tas ir iespējams?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Cik lielu laiciņu atpakaļ? Es agrāk ar pirku tos Ēsmā? Tak vairāk teica, ka neiepērk. Ja nu vienīgi kaut kur vecie krājumi palikuši?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja nemaldos, vēl nesen redzēju ēsmā, pie salinieka apļa, lielajā maximā. Citur toč neesmu redzējis. Pašam prasītos pārīti iepirkt, jo tik viens palicis. Tiešām lielisks māneklis.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
To otru es dabūju, kuru gribēju. Sudraboto, ar vara krāsas iekšpusi. Un paķēru arī vienu tādu, kas viss vara krasā, bet to, kuru visvairāk gribu, vēl neatradu
Sudrabotie ir gan Ēsmās, gan Gardos. Tos iepērk, jo pērk cilvēki priekš lašu copes.
Man te zutis uz mājām atpeldēja, bet nomaskējies kā vēdzele
Uz vējenēm nezinu vai braukšu. Šamējās padlas līcī nenāk, bet Liepāja patālu
Īsti neizprotu apakšējā bildē attēlotās montāžas priekšrocības un + attiecībā pret offsetnieka ievēršanu gumijā pa taisno bez priekšējās metāla spirāles. Vienīgais ko iedomājos, ka izmantojot šādu konstrukciju tiek mazāk plēsti mīksto gumiju (kā piemēram Keitech) purngali. Varbūt kāds var nokomentēt sīkāk?
Tieši tā...šādi mazāk traumēs purnu ar jebkuru gumiju, ne tikai mīkstu. Bet tikai tik cik katra izmēra gumijai vajag ne tikai atbilstoša izmēra āķi, bet arī atbilstoša izmēra skrūvi.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu tāda tā doma ir, ka mazāk tiek bojāta gumijas priekša. Es gan šitādu variantu praktiski nezimantoju. Ja jāker līdaka pa zālēm, tad man labāk patīt šādas formas āķi(arī bez atsvara), kuriem jau ir klāt kā skrūve un tad pieliku gumiju(klasika uz līdaku šādā montāžā ir sawamura) un tad mauc tik lēpenēs iekšā