Tiku līdz vidum pagaidām, ir ok. Mānekļus testēšu kaut kad drīz. Domāju, ka arī jābūt ok!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tos testēšu, kad būšu Ķīšezerā un Daugavā. Mēģināsu uz "otvodnoi pavadok" un uz dropšota sistēmas
Aigar. Neklausi "gaļeniekus". Šamie no normālas copes neko nerubī fishku-māk tik mailes peldināt! Spraud tā kā tev ierādiju un viss būs bumbās. Tas par DeSošanu.
Svētdien plānoju kaut kur padoties copēt. Ja tas būs Ķīsis, tad jau izmēģināšu arī jaunās gumijas
Tad jau redzēs kas un kā. Manuprāt der der gan DS, gan uz "otvadnoi", gan arī likšanai tajos plastmasas iemauktos, vienīgi iemaukti man cita izmēra kā šīs gumijas, tāpēc testēšu divus variantus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jaunās gumijas tā arī vēl nav izmēģinātas Varbūt beidzot svētdien?
Man te viens jautājums. Kāds izmanto Halco firmas voblerus? Kāds atsauksmes? Austrālijas firma, sūtīt ebajā sanāk dārgi par piegādi, kur citur var iegādāties, es nezinu. Bet šis tas interesē, sevišķi velcēšanai domātie modeļi. Un varbūt nemaz nav vērts, bet iekšējā balss saka priekšā, ka jābūt labiem! Paldies jau iepriekš par jebkādu info!
Ja godīgi, tad pat dzirdējis par tādiem nebiju. Bet papētīju internetā - tiešām izskatās labi! Par iegādāšanos gan nezinu!
Kkur esmu redzējis, bet pieļauju sen...ja es velcētu, tad tik un tā tādus neņemtu Ta labāk te pat uz vietas, vai netā uzsūtīt kko zināmu un strādājošu, kaut to pašu rapala...pieļauju ka šādi iztērēsi piķi un beigās viņi stāvēs kastē...tas mans viedoklis.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Kādu laiciņu atpakaļ, Burtnieka matadori viņus slavēja
Nu tieši Burtniekā pirmo reizi par tādiem arī uzzināju. Kad kolēģim lomā tika kādas 5 vai 6līdakas, bet man tikai viena! Plus esmu dzirdējis arī no citiem, ka riktīgi esot labi. Bet kur lai nopērk? Ja pieskaita sūtīšanas izmaksas, tad tiešām labāk tepat pirkt ko pārbaudītu, kā Zivnieks saka. Kolēģim bija atsūtījuši trīs gabalus radi no ārzemēm. Viņš jau baigi slavē. Un papētot netā tie velcēšanai domātie modeļi tiešām izskatās ļoti perspektīvi, bet kopā ar sūtīšanas izmaksām pārāk dārgi sanāk..... Ja kāds redz kādā LV bodē, vai nejauši ierauga, kur var pasūtīt netā bez lieliem sūtīšanas izdevumiem, padodiet lūdzu ziņu tepat forumā. Kaut kā dikti jau nu gribas tos patestēt un iegūt dažus savā īpašumā! Paldies!
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
... Ja kāds redz kādā LV bodē, vai nejauši ierauga, kur var pasūtīt netā bez lieliem sūtīšanas izdevumiem, padodiet lūdzu ziņu tepat forumā. Kaut kā dikti jau nu gribas tos patestēt un iegūt dažus savā īpašumā!
Kā variants - "Gold Fish" kur tādi bija vasaras vidū, iespējams ir vēl joprojām.