Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Saskatījies kā visi ķer taimiņus un lašus aizgāju arī pabradāt gar Gauju. Vai nu tāpēc, ka šajā jomā nav pieredzes, vai vienkārši nezinu kāpēc, bet man pa 5stundām nebija ne copes! Vēl ieslīdēju pa ledu ūdenī ar abām kājām un tā arī slapjām vilkos uz mašīnu. Laikam labāk tomēr uz ledus nākamreiz kāpšu ar bori un mazmakšķerītēm!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Es esmu bijis pa dažiem pēdējiem gadiem kādas 6-7reizes. Arī neesmu ne copi redzējis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pagājos gar vienu mazo upi, kura man patīk. Tāpat bez spininga. Vienkārši apskatīties kas un kā. Tagad nemiers dīda, ka laikam ar spini ar jāiet. Kamēr kolēģi mēģina lielajās upēs noķert kādu lielu raibo, man tāpat vairāk uz mazupītēm velk
Es esmu bijis pa dažiem pēdējiem gadiem kādas 6-7reizes. Arī neesmu ne copi redzējis
nemet plinti krūmos!:)) gan jau trāpīsies:) es zinu vienu veci, kas pusotru mēnesi, katru dienu uz Gauju gāja un nekā, bet citi viņam visriņķī velk dažādus lielumus un skaitus:) tas gandīz no kreņķiem no prāta šķīrās:)
Es jau nemetu. 100% vēl mēģināšu un aplauzīšos ne reizi vien
Kaut kad jau aizbraukšu, bet šoreiz taimis trāpīs manos nagos