Zivnieks - nu man jau šitādi kolhozi vispār nepatīk. Es arī ziemā nekad nelienu barā. Ja nu galīgi un galīgi citur neko nevar atrast un redzu, ka tur visi ķer, tad varu ielīst P.S. Atceries, pa brīvdienu - ja kādu sanāk, tad neaizmirsti diviem izmisušiem cilvēkiem
QuoteIesacejsErvīns ()
Baigi jau slepens tas spots
Jā, ļoti slepens jau kopš pagājušā rudens
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tik jūs maitas smagi, mana sarkanbaltā mazulīte dabūs norauties
Smags esmu tikai es
Quotemarti ()
sēdēt pirtī, vingrot un tā
Es jau cenšos. Šodien i ar velo, i pa mežu paskrēju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ielaisties tur varētu būt interesanti Iesaku iemest garos zābakus mašīnā. Ne dēļ ūdens (jo tur tāda nav ) Bet varētu būt, ka visu slipu apakšas ir ahūni slidenas, un var sanākt jautri
Iespējams šovakar ielaidīšu dropiņu pakratīt uz kādu stundiņu kaut kur pie mājas. Jāieprovē pāris jaunas krāsiņas un atsaucība uz šamām
Un vispār PIEKTDIENAAAAAAAAA DZERT UN PISTIEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!
Sanāca posts par visu ko, bet arī tēmā drusku trāpiju
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vēl kādi vismaz 5 cm bija vakar vakarā zemē. Spriežot pēc vēja stipruma, tad uz brīvdienām būs noteikti vēl kādi 5. Lai arī izklausās maz, bet vizuāli tas ir daaaaakuja.
Nu es katrā ziņā līdz dziļomam laikam ar paceltu motoru brauktu Nāk nedēļ beidzot R virziens parādās, domāju būs interesantas pārmaiņas. Ļooooti ceru ka kopā ar ūdeni sanāks žanis iekšā. Bet labā ziņa, ka vismaz sliedes tagad var saremontēt posmā kas parasti ir zem ūdens, tādas iespējas ir dikti reti
Jē, nomaucām no tumsiņas līdz tumsiņai. Laiciņš "feins".. ņe maj mesjac koņēšno, bet rukāt varēja.. Žanis neizprotams, bet šo to sakasīju trīs mēru izskatā.. kad apnika lielais pūtiens, nomukām uz Ķīsi, tur biki daūjām pār bortu, kamēr aizbubinājām, kur gribējām, bet tad toties labi ašo pavilkām, bez baigajiem kukulīšiem, bet smuks un ēdams. Jā, žanis izsteikti deva priekšroku sistēmai ar divām zivtiņām.. ta uz augšējo, ta apakšējo, bet uz vienas zivtiņas sistēmu švakāk.. konkurences efekts? Secinājums - ar Zivnieka zīmēto karti un dažiem padomiem arī ķīsī jau varu kādu asaku dabūt, tas priecē
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!