Jutrixam 325 Dulkan ko reizēm izmantoju. Vienam ideāli, diviem normāli!
Quotemartins_ ()
a žanis jau uz rudens paradumiem pāriet?
No šejienes lūdzu sīkāk? Kādi ir rudens paradumi. Es ar gribu ko noķert!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Domāju Tu man precīzas vietas nosauksi un vēl uz ko ņem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Centrā jau baigie bari bija. Gan copmaņu, gan zandartu. Bet nu tas gals viss tumša bilde. It kā pie Diendvidu tilta bedres un pampaki esot, bet vai tur var ko noķert, es nezinu. Tīri vizuāli smukas vietas pie Saules akmens, tie līči. Bet nu tumša bilde man tur
Nu bet sestdien tak mēs tieši no krasta ielas garāžām startējam A te savā galā es tās vietas +/- zinu, tikai laika nekad nesanāk un noķert nemāku
Ā, Tu par sestdienu HZ, pie Dienvidnieka divreiz esmu bijis pagājšruden.. Šis tas jau knābāja tanī laikā, bet zacepi tur nejēdzīgi.. Nu, tas mans, divu copju secinājums
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Arī ar dropšota stienīti zacepi? Tad jāstiepj laikam vien būs uz savu galu. Ilgi jau laikam sanāks, bet toties vietas zināmas
Arī DS ķērās. likās, ka tur kautkādi bluķi apakšā. Paskatījos prognozes.. sestdien laikam labāk pie remonta pašancēt, svētdien gan vajadzētu kaut kur izlīst..
Neesmu nedēļu bijis Daugavā, pirms tam žanīšus atvilkties varēja, bet ar lielajiem grūti. Velcētāji ar downrigeriem skalda, bet arī daudz zemmēri, bet viņš vēl nav pie grunts nogūlies...vēl domāju pāris nedēļas un būs pašol!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu redz, Jūs uz Čaikas kausu, a mans uz Latgali, tur ar šādi tādi mači ezerā, kurā daudz copēts, kad vēl tur dzīvoju.. bļe, šogad līdaku esmu ķēris tikai maijā mērķtiecīgi.. haļavnā trofeja jūnijā neskaitās bļe, es tak nemāku vairs
Vobleri, gumijas, šūpiņi, rotiņi. Izvēle jau liela ko kabināt virsū, cita lieta vai zaļā gribēs uzkabināties
Herovo, 2-3m dūņaina "bļoda" ar zāļu joslām. Būs vien gummiji uz offseta/mazas džiggalvas jādīda + mikriņš cerībā uz ašuku. Uz vobiem laikam ņefig spiest, ja tie nav dīdīti gadus trīs.. spēle šiem piemirsusies..