Cits skatījums būs, kad uzvilksi masku, pleznas - pats ienirsi un apskatīsies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Umītis būtu piemērots šādām izklaidēm. Vai Dokupe Ventspilī. Tīri intereses pēc es arī palūrētos, ar harpūnu gan negribētu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu jā, man ta laiks pie ūdens paiet vai nu tepat Rīgā Daugava/Ķīsis/Buļļupe vai Pļavinu ūdenskrātuvē. Gan te, gan tur jau iebrienot līdz kaklam pat kāju pirkstus nevar saredzēt, labākajā gadījumā krānu :D A tā, ar masku papeldēt gribētos paprovēt (lai arī peldētājs esmu švaks)..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
ar masku papeldēt gribētos paprovēt (lai arī peldētājs esmu švaks).
Tieši labi, varēsi vērot visu no pašas grunts apakšas Pierīgā viscaurspīdīgākais ir tieši Umītī. Vēl ļoti laba redzamība ir Sauriešu karjerās. Šajos abos pat bez maskas tīri labi visu var redzēt.
Sauriešu karjers nebij ienācis prātā. Nu, tad jau manīs.. Tagad ar nebeidzamajiem remontiem mājās vēl jāpacenšās i copei laiku atrast, tā kā viss pārējais, baidos, ka paliks ideju līmenī
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Es šogad izstādē iegādāju vienu kātu smagajiem bobļeriem. Un tas ir arī viss. Vairs neko neesmu jaunu gādājis. Viss uzsūcies jaunajā laivā. Cerams, ka dabūšu gatavu uz 1. maiju. Bet ja ne, tad ne. Aizlaidīšu vēlāk, kad būs mazāk tautas kādā darba dienā
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Skatos Zivnieks jau izstartējis, pie kam dikti uzcirties, kā jau vienmēr uz 1.maiju. Mēs ar Raivi ar drīz startēsim!