[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
je6kaDatums: Otrdiena, 28.07.2015, 23:25 | Ziņa # 1771
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ipolit uz rotiņa tada izmera lidaks manuprat ir super! Bet varbut tas rotins ir lielizmera... Es ar Mepps 4 nr. melno lapu zaļpunktaino un kapara korpusu neko lielaku par 57 cm nav izcelis toties loti rezultativs uz zemmeriem! :))

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

IpolitsMatvejevičsDatums: Trešdiena, 29.07.2015, 20:58 | Ziņa # 1772
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 15
Reputācija: 0
LJ Shelt Blade #2 ir lielāks par 3. Meppu... Vispar ir dienas, kad rotiņu baksta visas zivis pat ruduļi.. Ir dienas, kad rotiņi klusē. Vislabākie rezultāti ar rotiem man ir stiprā straumē un pēc lietus.. Vispār nepatīk man viņi, bet pēdējā laikā nostrādā :)

Dievs izveidoja pasauli sešās dienās, septītajā dienā viņš spiningoja

AlbertsDatums: Trešdiena, 05.08.2015, 15:13 | Ziņa # 1773
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Vakar pabridos uz vakara pusi. Nu i nafig šito svīšanu. Visu laiku jāaplejās ar ūdeni un jāatgaiņājās no kukainiem nene
Bet vienu virs puskilīša tomēr noķēru un vienu nelielu alatiņu. Laikam pagaidīšu vēsāku laiku svilpo

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

kapracisDatums: Trešdiena, 05.08.2015, 16:21 | Ziņa # 1774
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
es šādā laikā nemaz nelienu upē, jo var palikt zuvēm par barību un jārēķinās, ka kādi 2 litri asiņu tiks nodonorēts kukaiņiem:)

IpolitsMatvejevičsDatums: Ceturtdiena, 06.08.2015, 17:00 | Ziņa # 1775
Drope ar laivām Irbes upītē 2. Augustā izvērtās rezultatīva. Necerēts un negaidīts loms ar adrenalīna pilnu cīņu ~3 kg paņēma uz Relax kopyto piena krāsā
Pielikumi: 9684214.jpg (73.2 Kb)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 06.08.2015, 17:05 | Ziņa # 1776
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Super! ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

IpolitsMatvejevičsDatums: Ceturtdiena, 06.08.2015, 21:58 | Ziņa # 1777
raksta šovakar divi zemmēra līdaķeļi - uz mepps long 1+

copmanis78Datums: Ceturtdiena, 06.08.2015, 23:55 | Ziņa # 1778
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
IpolitsMatvejevičs, Neslikta līdaka ja

IpolitsMatvejevičsDatums: Svētdiena, 09.08.2015, 20:53 | Ziņa # 1779
Šovakar plaude gandrīz pilnīga necope, kur ir zivis? fish
Rīt agrumā jākačā pūslis un jābrauc meklēt ja

IpolitsMatvejevičsDatums: Pirmdiena, 10.08.2015, 22:16 | Ziņa # 1780
Šorīt 3 asarēni + 1 zemmērs tikai.. dažas švakas švakas copītes. Karstās dienas un naktis ir atstājušas iespaidu uz plēsīgajam zivīm, iespējams psihopātiski mētājot mānekli kaut kas arī pieķersies.. Gaidīšu dzestrāķu laiku raksta

EdijsDatums: Otrdiena, 18.08.2015, 22:08 | Ziņa # 1781
Komentāri: 4
Es iesācējs. Ar kādu vizuli lai tagad iet uz līdakām?

parcopiDatums: Otrdiena, 18.08.2015, 22:44 | Ziņa # 1782
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Edijs ()

Kādam vairāk pats tici. Līdaka var paņemt pilnīgi jebko. Sākot no maza rotiņa, beidzot ar lielu gumijzivi, vai vobleri. Kas pašam šķiet visreālākais, to droši kabini klāt spiningam. Man personīgi vislabāk, ja speciāli līdaku mēģinu noķert, patīk šūpiņi, palieli rotiņi un vobleri.
Bet daudz kas atkarīgs no vietas, kādā gribi to līdaku ķert. Sāksim ar to vai no laivas, vai krasta. Ja aizaugusi vieta, tad vislabāk pretzāļnieki. Ja uz kādām dziļuma kantīm, tad bez džiga mānekļiem grūti būs iztikt. Bet tā pa lielam līdaka ņem visus mānekļus, ja vien viņa tur ir un viņai ir kaut cik apetīte. Kaut kā tā! ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

EdijsDatums: Trešdiena, 19.08.2015, 10:30 | Ziņa # 1783
Komentāri: 4
Paldies par šo padomu Tev.!

parcopiDatums: Trešdiena, 19.08.2015, 15:21 | Ziņa # 1784
Multimakšķernieks
Aizgāju tepat pie mājām uz īsu brītiņu pamētāt, a to rokas jau niezēja. :)
Pusotra stunda, zems ūdens līmenis, trīs norautas dropšota sistēmas, trīs noķerti asari. Viens normāls, viens mazs, viens pavisam mazs. Priekš tāda maza izskrējiena pa dienas vidu, bija forši! :)
Bonusā laba pieredzes apmaiņa ar vēl vienu copmani, kurš man blakus ar mikrodžigu darbojās. Bik rezultatīvāk viņam bija, bet mans asaris lielākais :) Pa to laiciņu, kamēr blakus copējām un pļāpājām, viņam viens zemzemmēra žanītis un četri nelieli asari zivs Viņš gan vēl palika, moš vēl kas trāpīsies alus
No 2015. gada 19. augusts

IpolitsMatvejevičsDatums: Trešdiena, 19.08.2015, 22:42 | Ziņa # 1785
Quote Edijs ()

hello Ar kādu mānekli ķer nav tik lielas nozīmes. Kādreiz visi ķēra uz parastiem bleķiem un ķērās tāpat. Protams copes raidījumos rāda ka māneklim ir ļoti liela nozīme, bet viņiem uzdevums ir pārdot kādas firmas produkciju un uz tās arī rādīs, ka jāķer. Pārsvarā galvenais ir atrast līdaku vai uztrāpīt uz laiku, brīdi kad viņa ir medīga. Jo vairāk mētāsi, jo lielāka iespēja ka pieķersies... Vairāk pieķersies sāksi pats saprast, kur mānekli mest un kā to vadīt.. Vienkāršāk sakot piešausies un acis pašās jau redzēs līdaku potenciālās slēptuves. Par līdakas uzvedību google.lv var daudz ko uzzināt.. Angliski northen pike arī var atrast dažus interesantus rakstus, kas iespējams noderēs.. Šobrīd iespējams nav labākais laiks priekš līdakām jo ūdenstilpnēs ūdens līmenis ir zems. Es cerētu uz Septembra vidu tikt pie kāda labāka loma.

Lielākā daļa noķerto līdaku man ir uz relax kopyto baltās krāsas gummijzivs lēni to velkot gar vietām kur varētu slēpties līdaka. Baigi ekspermentēt necenšos, jo gummijzivs glābj vienmēr :) Straumēs izmantoju rotiņus, (iesaku Mepps firmas sudraba krāsā), tos straumē var vienmērīgāk novadīt.. raksta

Iesaku vienkārši daudz mētāt un tad jau pats sapratīsi, kas un kā strādā un ka dažreiz nekas nestrādā :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv