Šodien tika apmeklēta viena populāra Vidzemes upīte:Upītē dzīvības gana.Lielākas un mazākas foreles aktīvi barojas.Lielākā 42cm.,bet bija arī mazākas.Ūdens gan varēja būt vairāk.Braucot mājās pa ceļam ieskrēju kādā upītē ko savā laikā piedirsuši dāņu uzņēmēji .Pēc ekoloģiskās avārijas pirmā dzīvība upē:
Šodien iepirkās varen daudz lietas jaunajai sezonai. Spolīte tvičam, viens LJ Basara ar', tāpat būs jāpaprovē carolina rig ar Mr. Greedy burkānkrāsā. Protams līdzi iepirkās vecā labā klasika relax kapyto4l. Bet vislabākais pirkums laikam ir jauna aukla, daudz nedomāju un paņēmu šo. Es domāju ka #1.0 būs labs savienojums manam xtwitch kātam, spolei un vobleriem, ar kuriem jāsāk palēnām apaugt. Veiksmīgu līdaķu sezonu! : )
Nu, nu, kur nu kurais ir iedomājis atklāt sezonu un sajust līdakas pretestību... padalās, padalās... Es ar J0ni laikam uz Lielo upi bliezīsim ap Kalnciema pusi, tur būšot!
Es sezonas atklāšanā jau laikam piekto gadu pēc kārtas būšu uzticīgs vienai plančkai. Brīvdienu daudz, jārauj uz laukiem, a tur līdz Piksteres ezeram kak rukoj podaķ. Nu mīļš man tas ūdens maija sākumā, ar trofejām nav priecējis, bet labu emociju sagādājis milzum daudz.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Ķīšezerā. Ja būs liels vējš, tad Vecdaugavā. Nevaru rītdienu sagaidīt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Marti - Tevi tie čekistu pagrabi slikti ietekmē.....ta rokas griežas, ta vēl kaut kas.....
Urrā! Tā diena ir pienākusi! Visi jau laikam uz ūdens, bet ātrāk piecelties nebija pa spēkam! Pēc 10min laižu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)