[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
parcopiDatums: Trešdiena, 11.12.2013, 20:24 | Ziņa # 1486
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote je6ka ()
Šeit foruma dalībnieki tādi daudzpusīgi loma ziņā skoatos, kad neņem zivis cits čūskas ķer, cits kaijas....

nirga
Quote je6ka ()

A ausis arī nenosala ar tiem vasaras keponiem?

Mums kapuces, katram gadījumam :)
Quote Boroda ()
Kaijai paveicās, nenokļuva cepeškrāsnī.

Kaiju Urmas varonīgi paņēma, es negribēju to rokās ņemt, viņa visu laiku centās knābt, bet viņš kā profiņš paņēma aiz galvas un tad atbrīvojām :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Trešdiena, 11.12.2013, 21:15 | Ziņa # 1487
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es ar vienreiz esmu kaiju noķēris. ventspilī uz mola, kad biju butēs pirms gadiem 20 :)
izvilku sistēmu, noliku uz mola, apgriezos, lai paņemtu svaigu garneli un kad apgriezos atpakaļ tad mana sistēma ar visu svinu jau planēja gaisā :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Trešdiena, 11.12.2013, 21:30 | Ziņa # 1488
Grupa: Dzēstās
Quote marti ()
Kaiju Urmas varonīgi paņēma, es negribēju to rokās ņemt, viņa visu laiku centās knābt, bet viņš kā profiņš paņēma aiz galvas un tad atbrīvojām :)

Urmaas ir profs visās lietās. ja
Quote marti ()
kad apgriezos atpakaļ tad mana sistēma ar visu svinu jau planēja gaisā :)

Tev mazs sviniņš droši ka bija. :D
Bet ja nopietni, tad es negribētu kādu putnu aizķert. Vienreiz redzēju, kā gulbis peldēja atpakaļgaitā. Tas bija Mērsraga kanālā uz jeļčikiem. Tie (gulbji) tur nāk ēst iemesto barību (pārsvarā grūbas), nu un viens gudrinieks aizķēra ar savu mazo āķīti gulbi aiz dibuā. No sākuma nekas, smiekli 100m rādiusā, bet kad pievilka tuvāk, tad šis sāka šņākt... bet labi, beigās jau atbrīvojās un makšķernieks tika pie spalviņas. :) Nebija aiz kakla jāņem. :)

Ziņojumu laboja Boroda - Trešdiena, 11.12.2013, 21:32

spulgitsDatums: Trešdiena, 11.12.2013, 23:15 | Ziņa # 1489
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
parcopi ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

urmaasDatums: Ceturtdiena, 12.12.2013, 09:33 | Ziņa # 1490
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Copēt ir forši. Bet nu i na..i tos "politbiroja auto" kabināt no āķa. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 12.12.2013, 16:56 | Ziņa # 1491
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien bija brīvs brītiņš, tāpēc nolēmu to izmantot copei. Nobraucu tepat lejā līdz upei un padžigoju un padropšotoju pusotru stundiņu :)
From December 12, 2013

From December 12, 2013

From December 12, 2013

From December 12, 2013

Pēc kādām minūtēm divdesmit tiku pie asara uz gramiem 100! ja Foto un asaris peld tālāk foto
From December 12, 2013

Tas piedeva entuziasmu turpināt darboties ar dropšotu. Un vēl pēc minūtēm desmit tas atmaksājās. Smuka cope pauzītes brīdī, piecirtiens un jūtu, ka jau kas smukāks galā. Notikumus neforsēju un drīz vien pie piestātnes tika pievilkts stiklacis un aiz auklas iecelts uz piestātnes. Nomērīju, nofočēju un palaidu vaļā - pietrūka pāris centimetru līdz mēram, bet tas nemazināja kaifu kādu viņš man sagadāja ar savu copi un to, ka nenorāvās! ja
From December 12, 2013

Tad iestājās klusums, tāpēc padarbojos ar klasisko džigu. Uz tiogu bija pāris copes vienu kaut ko pat nedaudz pavilku, bet neizvilku :) Vēl pēc pāris metieniem man zaceps "apēda" manu ēdamgummi :D
Tāda šī bija :D
From December 12, 2013

Un šī Barklay gumija man šodien atnesa divas zives pēc dropšota sistēmas ja
From December 12, 2013

Tātad vakardienas mācibstunda pie Urmaasa ir nākusi par labu! ja
Tikai kā sien to āķi priekš dropšota sistēmas, to gan aizmirsu. Vakar Urmaas rādīja, bet nepaprovēju un nekas man nesanāca :D Vienkārši izvēru vairākas reizes auklu caur āķi un tādā veidā copēju, bet šādam variantam viens mīnuss - pēc zandarta izvilkšanas āķis bija noslīdējis gandrīz līdz sviniņam :)
Pa pusotru stundu, kamēr tur biju, man klāt piegāja četri ziņkārīgie un uzdeva visādus jautājumus, tāpēc man tā vieta nepatīk un eju tur ļoti reti :D
From December 12, 2013

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

urmaasDatums: Ceturtdiena, 12.12.2013, 17:01 | Ziņa # 1492
Quote parcopi ()
Tikai kā sien to āķi priekš dropšota sistēmas, to gan aizmirsu.

Tepat kkur Marti bij ielicis video. Ja sanāks laiks pameklēšu. Prieks, ka kādam sāk izdoties DeSot! ;)
Un vispār-man parīt brīvdiena, varam atkārtot. svilpo

urmaasDatums: Ceturtdiena, 12.12.2013, 17:06 | Ziņa # 1493
Biežāk pielietojamie DS mezgli:

Tas kuru vakar rādiju, skatīt no 2:30min. ;)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 12.12.2013, 18:05 | Ziņa # 1494
Multimakšķernieks
Danke ;)

Quote urmaas ()
Un vispār-man parīt brīvdiena, varam atkārtot.

Nesanāks, jāarbaito :(

BorodaDatums: Ceturtdiena, 12.12.2013, 19:07 | Ziņa # 1495
Tas DS laikam baigi lipīgs. :D

AlbertsDatums: Ceturtdiena, 20.02.2014, 15:51 | Ziņa # 1496
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Pāris dienas atpakaļ pabradāju pa vienu upīti. Pa tukšo, bet laiks bija labs un guvu baigo gandarījumu, ka atkal var pastaigāt ar spini! prieks

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

parcopiDatums: Pirmdiena, 10.03.2014, 12:40 | Ziņa # 1497
Multimakšķernieks
Sejas grāmatā manīju Dadziiti ar kaut kādu raibu zivi rokās.... svilpo

Rīt pusdiena brīva, iespējams ar sezonu atklāšu ar spini, bet tepat tuvajos ūdeņos :)

parcopiDatums: Sestdiena, 15.03.2014, 14:13 | Ziņa # 1498
Multimakšķernieks
Vakar bik pa upītēm pabradāju :)
From March 15, 2014

BorodaDatums: Sestdiena, 15.03.2014, 15:22 | Ziņa # 1499
Quote parcopi ()
Vakar bik pa upītēm pabradāju :)

Skaisti! ja

parcopiDatums: Sestdiena, 15.03.2014, 18:22 | Ziņa # 1500
Multimakšķernieks
Tātad īsumā par vakardienu. Nemiera gars jau kādu laiku dīdīja un vakar ar foreļošanas kolēģi Kasparu beidzot atklājām sezonu. Atklājām sev jaunas vietas, laiks bija ideāls un baigais prieks, ka atkal var pabradāt pa upītēm un ķert kaifu no dabas skatiem. Plus šoreiz arī sanāca tikt pie vienas mēra foreles gandrīz 33cm :)
Vēl īsāk - viss bija tiešām SUPER! Emocijas SUPER! dance

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv