Šeit foruma dalībnieki tādi daudzpusīgi loma ziņā skoatos, kad neņem zivis cits čūskas ķer, cits kaijas....
Quoteje6ka ()
A ausis arī nenosala ar tiem vasaras keponiem?
Mums kapuces, katram gadījumam
QuoteBoroda ()
Kaijai paveicās, nenokļuva cepeškrāsnī.
Kaiju Urmas varonīgi paņēma, es negribēju to rokās ņemt, viņa visu laiku centās knābt, bet viņš kā profiņš paņēma aiz galvas un tad atbrīvojām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es ar vienreiz esmu kaiju noķēris. ventspilī uz mola, kad biju butēs pirms gadiem 20 izvilku sistēmu, noliku uz mola, apgriezos, lai paņemtu svaigu garneli un kad apgriezos atpakaļ tad mana sistēma ar visu svinu jau planēja gaisā
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Kaiju Urmas varonīgi paņēma, es negribēju to rokās ņemt, viņa visu laiku centās knābt, bet viņš kā profiņš paņēma aiz galvas un tad atbrīvojām :)
Urmaas ir profs visās lietās.
Quotemarti ()
kad apgriezos atpakaļ tad mana sistēma ar visu svinu jau planēja gaisā :)
Tev mazs sviniņš droši ka bija. Bet ja nopietni, tad es negribētu kādu putnu aizķert. Vienreiz redzēju, kā gulbis peldēja atpakaļgaitā. Tas bija Mērsraga kanālā uz jeļčikiem. Tie (gulbji) tur nāk ēst iemesto barību (pārsvarā grūbas), nu un viens gudrinieks aizķēra ar savu mazo āķīti gulbi aiz dibuā. No sākuma nekas, smiekli 100m rādiusā, bet kad pievilka tuvāk, tad šis sāka šņākt... bet labi, beigās jau atbrīvojās un makšķernieks tika pie spalviņas. Nebija aiz kakla jāņem.
Tas piedeva entuziasmu turpināt darboties ar dropšotu. Un vēl pēc minūtēm desmit tas atmaksājās. Smuka cope pauzītes brīdī, piecirtiens un jūtu, ka jau kas smukāks galā. Notikumus neforsēju un drīz vien pie piestātnes tika pievilkts stiklacis un aiz auklas iecelts uz piestātnes. Nomērīju, nofočēju un palaidu vaļā - pietrūka pāris centimetru līdz mēram, bet tas nemazināja kaifu kādu viņš man sagadāja ar savu copi un to, ka nenorāvās!
Tad iestājās klusums, tāpēc padarbojos ar klasisko džigu. Uz tiogu bija pāris copes vienu kaut ko pat nedaudz pavilku, bet neizvilku Vēl pēc pāris metieniem man zaceps "apēda" manu ēdamgummi Tāda šī bija
Tātad vakardienas mācibstunda pie Urmaasa ir nākusi par labu! Tikai kā sien to āķi priekš dropšota sistēmas, to gan aizmirsu. Vakar Urmaas rādīja, bet nepaprovēju un nekas man nesanāca Vienkārši izvēru vairākas reizes auklu caur āķi un tādā veidā copēju, bet šādam variantam viens mīnuss - pēc zandarta izvilkšanas āķis bija noslīdējis gandrīz līdz sviniņam Pa pusotru stundu, kamēr tur biju, man klāt piegāja četri ziņkārīgie un uzdeva visādus jautājumus, tāpēc man tā vieta nepatīk un eju tur ļoti reti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sejas grāmatā manīju Dadziiti ar kaut kādu raibu zivi rokās....
Rīt pusdiena brīva, iespējams ar sezonu atklāšu ar spini, bet tepat tuvajos ūdeņos
Tātad īsumā par vakardienu. Nemiera gars jau kādu laiku dīdīja un vakar ar foreļošanas kolēģi Kasparu beidzot atklājām sezonu. Atklājām sev jaunas vietas, laiks bija ideāls un baigais prieks, ka atkal var pabradāt pa upītēm un ķert kaifu no dabas skatiem. Plus šoreiz arī sanāca tikt pie vienas mēra foreles gandrīz 33cm Vēl īsāk - viss bija tiešām SUPER! Emocijas SUPER!