Forsa cope bija sodien viiram-man vajadzeja stradat Ja gribas redzet atskaiti -luudzu -ribak.lv-sadalja Babite-es tik daudz un tik emocionali latviski nevaresu partulkot ieliksu tikai bilde
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Karusa netika Nu i labi Migla no riita bija ne pa jokam....drusku pat apmaldijamies ezera bet atrodam kur peldet Nu ar zivim bija ta - meeramas no 52 liidz 54 cm liidzi panemam 4 gb..un kadi 5 lidakbeerni peld talak un drusku asari$us liidzi. Limenis zeems udenim....Bijam no 5.30 liidz 14.30
Ielaidīsim Kaspara laivu, uz pāris stundām, no Jaunciema ostas. Tajā galā arī paliksim, jāpameklē līdaka. Pēc tam jau būs jātaisās uz svinīgo pasākumu, kurš vakarā sāksies.
Ielaidām. No 12:00-15:00 pašā dienas vidū. Protama lieta, ka neko nenoķērām, izņemot saules starus. Es tīri normāli pasauļojos!
$odien Babite viirs bija ar draugu -man atkal darbs ...no rita lidz 13 -Uz diviem-divas meera lidakas 51 un 54 cm un 11 mazas atlaistas +kadi 4 asari.Vakarpuse ,kad zvanija paziatamie-bija cope labak. Riit beidzot briivs! Brauksu...-redzesim gan jau kadu lidaku pierunashu A .ja ne pierunashu vismaz kadu kaiju vaj gulbi nobilde$u