Cik zinu, jā . :)Man sanāca tur šoziem pacopēt bez maksas Biju tur Jelgavas rīkotajās sacensībās !!! Teikšu nekā iepriecinoša gar krastiem trāpijās pa asarītim ,labāk tieši bij pa vidu varēja dabūt ko brangāku Trāpijās arī kādam pa vidēja izmēra breksim.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Bijām ar Jutrix uz vakara copīti, ar domu par līņiem
Labi, ka paķērām līdz līdaku pludiņmakšķeres! Mazos ruduļus saķērām ātri un līdaku makšķeres tika ielidinātas. Tika iebarotas potenciālās līņu vietas un ielidinātas arī parastās pludiņnieces. Vējš visu to padarīšanu nedaudz traucēja, bet neba jau ies prom no copes Pirmā cope uz dzīvo bija Jutrixam. Diemžēl izspļāva. Toties pēc kāda laiciņa atkal sekoja cope uz dzīvo un Jutrix palaimējās tikt pie zemmēra līdaķeles, kas uzreiz pēc kopējā foto, tika atbrīvota
Tad tukšā cope uz dzīvo sekoja man. Tad atkal bija cope man uz dzīvo, kuru izdevās realizēt. Izdevās noķert skaistu asari!
Vēl pēc laiciņa atkal bija cope man, kuru es nemaz neredzēju, tikai pārmetot manīju, ka rudulis viss nobrāzst un tam izsprāgušas acis. Tad vēl viena tukšā cope bija Jutrixam, bet toties pēc tam Jutrix palaimējās tikt pie līdakas 59cm garumā! Svecīte pie paša krasta vien bija ko vērta!
A līņu makšķeres tā arī noklusēja. Varēja protams likt mīklu un ķert ruduļus, vai uz maziem tārpiņiem mazus asarus, bet gribējās līni vai karūsu. Tie mūs piesmēja, bet bez loma un labām emocijām nepalikām! Pasēdējām, kamēr pludus vairs nevarēja redzēt un notināmies Ne asakas visiem!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar qaizmirsi pieminēt ka Tev uz pludiņmakšķeres bij arī neliels asarīts
Nu tad jau tie mega rudulēni, kurus ķērām priekš līdaku makšķerēm, ar jāskaita