Es pēdējās divas reizes biju Juglas un Baltezera kanālā. Copēja tīri labi, bet nekas liels netrāpījās. Bija gan daži eksemplāri uz 300gr. Lomā pārsvarā raudas un pliči
man gan liekas, ka tas tāds baigi neērts variants...t aju feināk kudiš īsāks kātiņš, bet ar spolīti, bet tās tik maans domas...šī nav mana specialitēte
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man vislabāk patīk 4-5m makšķere ar riņķiem un spoli. Tad var nostāties vienā vietā, mest citā u.u.t. Un ar garāku arī dikti grūti izvadīt zivi, kad sēdi laivā. Cita lieta, ja laivā var stāvēt kājās. No laivas optimāli ir 4m teleskops ar spoli. Vismaz manas domas ir tādas
Es no laivas darbojos ar mačkātu, ja man vajag makšķerēt lielā attālumā no laivas(kā Būšnieku ezerā), vai ar parasto teleskopu, ja attālumi nav lieli. Ar kāta garumu tiešām laivā nevajag pārspīlēt, dikti grūti izvadīt zivi, sevišķi ja blakus kādas zāles un zivs gadās prāva izmēra. Bet vispār stipri individuāla padarīšana - kas kam liekās ērtāk
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man, ja kas, iemīļotākā makšķere ir 4m viegls teleskops. Arī no krasta, ja vien nevajag tālas distances
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)