Kāds jau ir atklājis sezonu pludiņmakšķerēšanā? Es nevaru vien nociesties, kad Ogres upē ledus izies.
Nākamnedēļ visticamāk to izdarīšu!
Quote (ilmars)
Jā ledus šogad ilgi stāv nevaru nociesties lai ietu uz savu vietu. Visus piederumus jau gatavoju
Ir jau vietas, kur ir vaļā. Vairākās upēs ar vairs ledus nav. Cope gan parasti, kad tikko pazudis ledus, nav tā aktīvākā, bet mēģināt jau var. Galvenais, ka to jau var darīt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ir jau vietas, kur ir vaļā. Vairākās upēs ar vairs ledus nav.
Nu padalies ar informāciju. Kurās upēs vairs nav ledus un no krasta normāli var tikt klāt? Ir doma, šo sestdien atklāt makšķerēšanas sezonu, bet nav īsti skaidrs uz kurieni doties.
Es jau pats īsti nezinu, bet straujās nelielās upes manuprāt ir vaļā. Reku J0nis un Je6ka ar lika bildes(laikam Iecavas upe?), kur upe vaļā. Pats redzu, ka Mīlgrāvja kanāls ar jau tīrs, bet nu kanālā līdz maijam nevar makšķerēt, bet tas nozīmē, ka ir vietas, kur ledus vairs nav. Pats nākamnedēļ plānoju kaut kur aizlaist, ta jau redzēs kur. Varbūt mazā Jugla, varbūt kāda Daugavas atteka netālu no Hesa....kur varēs tikt klāt, tur arī domāju sezonu atklāt Uz lomiem gan neceru, ķerties varētu tādā upē, kā Salaca, bet nezinu vai tur ir ledus, vai nav.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
swit ,īsti nesapratu tavu domu gājienu !!!! Bet šī nav īstā lapa kur dzīt amzieiri !!!" :nene: Šeit nopietni vīri un nopietna cope Bet ja vēl nopietnākit ,cope bez amziera reizēm ir garlaicīga --- itsevišķi ja neķeras :alus:
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Man vēl auklas jaunas jāuztin un es ar atklāšu šonedēļ sezonu gan ar pludu, gan grunteni. Bet sanāks tik nedēļas nogalē!