Un pašam motoram nav ne vainas, tas putekļusūcējs lec un strādā, bet vot to pārēju un kāju gan tas "masters" bija uztaisījis tādu, ka....... labāk neizteikties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja rìt man tur iecerètà fìça nesanäks, tad meklèsu to tavu chomu. Paldies!
martins_ man nau zils valis, tumši tirkīzs gan bilde neataino patieso krāsas vērtību un burvību zivis tā pat viņā ļoti labi ķerās vismaz vakar tā bija un ļooooti ceru, ka rīt no rīta arī tā būs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Ir doma par laivas motoru. Nevarētu kāds padalīties ar pieredzi par Deamon Bc520-2. Pašam nav bijusi vēl saskare ar laivas motoriem, tapēc nebūtu slikti noskaidrot citu domas un pieredzi. http://www.ss.lv/msg....cp.html
Man praktiski nav pieredzes ar laivu motoriem (padomju Vihjr20 neskaitās), bet labāk jem to, kuram eļļu nav jāšauj klāt pie degvielas. Uzprasi Zivniekam, tam ir motorīts, kas jau ilgi kalpo.
Beidz, neņem šito zāles pļāvēju... paprasi Aigaram Nu nav viņš paredzēts ūdens braukšanai...plus vēl skaļš un degvielu ēd arī pamatīgi...paņem lietotu 5zs motorīti, vislabāk 4taktu un brauc laimīgs...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!