Ziemā, kad daudzi pārbruņojas, mūsu pašu krievvalodīgajos forumos parādās visādi interesanti piedāvājumi.. krāj kapeiku un vēro
Paradas gan. Bet biezi vien arī mēgina iesmērēt galīgos s****s! Lai gan lpr.lv ir ok publika, tomēr visiem es tur neuzticetos Pats domaju, kur lai pa ziemu tiek pie laba lietota dzinēja.
Kādam ir Parsun dzinējs? Gribētos dzirdēt objektīvu viedokli. Nevis man teica tā un tā. Galu galā liela ķīnas firma, ar visām garantijām un lētāks kā pārējie. Reāli apsveru domu pirkt.
Dzirdēts ir viskautkas, bet manuprāt nav viss tik negatīvs, kā to mālē. Ja tā padomā, tad tiešām motors ir jauns un ar garantiju, ja kaut kas notiek, var taču nest atpakaļ. Protams, ka ašpadsmit gadus tas laikam nekalpos, bet kaut kādas sezonas tas nokalpos droši. Galu galā nekas slikts par "Neptune" nav dzirdēts, bet tos ražo Parsuna meitas uzņēmums. Vēl pa to cenu var pirkt "Hidea", kas ir Hondas kopija. Krievu forumos diezgan slavē. Cena ap 500ls par 5zs. Latvija nezinu vai kāds tirgo, bet Leišos un Krievijā var nopirkt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
babūns reāli iesaku Tev to nedarīt pašam gan tāda nav (par laimi) bet ir pāris čomiem.... ar viņu ir vel trakāk kā ar sievietēm....ta iet, ta neiet, reiz čomiem nācas irties uz mājām atpakaļ baigāko gaisa gabalu, jo tas draņķis vienkārši atteicās pielekt...un tā šamiem notiekās bieži....viens čoms laimīgs, ka nokāvis līdz beigām un nākam sezon ņems ko citu. kā arī reāls piemērs, kur pats biju klāt - aizpagājušo gad rudenī ar NG filmējām raidījumu, viņš + operators + es, bijām manā laivā (alumīnija laiva, kam aizmugurē 2.5 zs tohatsu), otrā laivā (gumijas laiva, aizmugurē 5 zs parsuns) divi salmo čaļi....uz priekšu gājām vienā ātrumā, pat ja atminos pareizi, tad mēs slīdējām raitāk.... izdari izvēli, pats, bet es tiešām iesaku padomāt vēlvienreiz
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es atkal apsveru Hidea iegādi Bet tad manīs, pagaidām ar naudām knapinos un neko nevaru pirkt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja jaizvelas starp Parsun un Hidea, tad arī dotu priekšroku pēdejam. Krievijā diezgan populārs, atsauksmes normālas, maksā vienādi ar Parsun. Vienīgi jabrauc pakaļ uz Lietuvu, vai Krieviju! 10niekam laba cena tam Hidea 5zs motors 10nieks!