- Iedomājies, tavs draugs Juris ir muļķis konkrētais! Zini ko viņš izdomājis? Pirms ēšanas viņš šķīvim uzvelk celofāna maisiņu, paēd, maisņu izmet un šķīvis tīrs. - Bāc, tak ne jau muļkis, bet ĢĒNIJS!!!
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Sieva sagaida vīru no rīta mājas.... - Kur tu biji? - Pie drauga, vecpuišu ballē. - Droši vien noīrējāt prostitūtu un ņēmāt priekšā visu nakti - Nē, kāpēc tu tā domā? - Tik nevajag man makaronus karināt, it kā es nebūtu bijusi vecpuišu ballēs....
Stāv pieturā divi džeki un apspriež blakus stāvošo simpātisko meiteni. Džeks draugam: - viņu noteikti kāds jau drātē... Pēkšņi meitene pagriežās un prasa: - Tu arī gribi? Džeks: - Protams, ka neatteikšos... Meitene: - Ok, tūlīt pazvanīšu un viņš paņems priekšā arī Tevi....
Vakarā iedzēris vīrietis iet gar sētu, pretī nāk simpātiska meitene. Vīrietis sagrābj meiteni un noliek četrrāpus. Meitene: - Varbūt zeķubikses novilkt? Vīrietis: - Nevajag! Es tāpat pārkāpšu...
Pārnāk vīrs no darba, sieva tā priecīgi: - Ooo! Vīrs atgriezies! Vīrs sastingst! Pēc brīža atviegloti nopūšās un uzbrēc sievai: - Muļķe! Domā ko bļauj! Es gandrīz pa logu izlēcu....
Vairāki desmiti meiteņu kļuva par krāpnieku upuriem. Krāpnieki piedāvāja trauku mazgātāju darbu vācijā... Liels bija meiteņu pārsteigums un neizpratne, kad viņām tiešām lika mazgāt traukus...