[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Koka_Klucis, Zivnieks  
Humors un joki
Koka_KlucisDatums: Trešdiena, 11.09.2013, 12:18 | Ziņa # 2041
PP2 VIP
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Jauno profesoru no mājas izdzina sieva.....
Viņš ļoti nožēlo, ka pēc seksa sievai pateica: “Dod ieskaišu grāmatiņu”..........

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

spulgitsDatums: Trešdiena, 11.09.2013, 21:25 | Ziņa # 2042
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kas ir zaļš un pārvietojas ar 200km/h?
Varde blenderī!

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

spulgitsDatums: Trešdiena, 11.09.2013, 21:25 | Ziņa # 2043
Atceros, reiz bērnībā es izgriezu skaistas sniegpārsliņas no krāsainiem papīriem tēva makā..tādēļ piena zobi man izkrita ātrāk nekā citiem. :D

spulgitsDatums: Trešdiena, 11.09.2013, 21:26 | Ziņa # 2044
Stulbākais ko var darīt cilvēks, zvanīt uz mājas telefonu un jautāt:
- Čau, kur esi?

spulgitsDatums: Trešdiena, 11.09.2013, 21:28 | Ziņa # 2045
Nomirst vīrelis.Nokļūst paradīzē.Bet kas par garlaicību tur!Vīrelis lūdzas:
-Dievs,parādi man elli!
Skatās,-jā,ellē vismaz kaut kas notiek-dzeršanas,meičas,narkotikas...Sāk lūgties:
-Dievs,gribu palikt ellē!
Dievs:
-Nevaru!Tu esi pozitīvs cilvēks un kā tad ellē?Varu atdzīvināt uz nedēļu,to gan!
Vīrelis tiek atdzīvināts un uzsāk negantu uzdzīvi:dzert,kauties,pa meičām.Beigās vēl izvaro 80-gadīgu večiņu!Tad nomirst.Skatās-atkal paradīzē!Dievs:
-Nu tu gan savārīji ziepes pamatīgas!Bet uz elli tevi nevaru,vai večiņu atceries?Aizlūdza par tevi...(whistle) 8)

spulgitsDatums: Trešdiena, 11.09.2013, 21:29 | Ziņa # 2046
Kaķis noķer peli un ciniski prasa;
-Nu,mirla,dzīvot gribas?!
-Ar tevi?,-koķeti atpīkst pele.
-Tfu,slampa tāda!Visu apetīti sabojāja...8)

Koka_KlucisDatums: Pirmdiena, 16.09.2013, 13:46 | Ziņa # 2047
PP2 VIP
Mana sieva vakar sāka pamatīgi trakot, kad pieķēra gultā mūsu meitu ar viņas draugu. Es pat nezināju, ka manai sievai ir draugs... :D

Koka_KlucisDatums: Pirmdiena, 16.09.2013, 13:51 | Ziņa # 2048
PP2 VIP
Ieraudzīju, ka sieva uzsit sev zilu aci. "Kāpēc tu tā dari?", es viņai jautāju. "Tāpēc, lai citi domātu, ka tu mani sit". Es padomāju, ka tā ir spēlīte diviem un uzsitu viņai arī otru aci. :D

Koka_KlucisDatums: Pirmdiena, 23.09.2013, 09:12 | Ziņa # 2049
PP2 VIP
- Vai tu esi kādreiz izsaucis prostitūtas uz mājām?
- Vienreiz.
- Nu un kā?
- Tā neko, pasēdējām, parunājām ... atcerējāmies, kā pirms 2 gadiem izšķīrām laulību......
:D

Koka_KlucisDatums: Pirmdiena, 23.09.2013, 09:34 | Ziņa # 2050
PP2 VIP
Viena bagāta kundzīte nolēmusi beigt dzīvi. Šī stāv uz tilta un jau gandrīz taisās lēkt ūdenī, kad pie viņas pienāk bezpajumtnieks un saka:
- Jūs tāpat esat nolēmusi beigt dzīvi, varbūt varam pirms tam nop**ties? Man sieviete nav bijusi jau gadiem!
Kundzīte:
- Ko jūs uzdrošinaties, jūs netīrais sušķi?!
Bepajumtnieks:
- Labi, labi, es jūs netraucēšu, bet vienkārši lejā pagaidīšu....
:D

jutrixDatums: Otrdiena, 24.09.2013, 18:22 | Ziņa # 2051
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Менеджер спрашивает:
— Есть у вас какой-нибудь опыт работы продавцом?
Молодой человек с готовностью отвечает:
— Конечно! Там, откуда я приехал, я работал продавцом!
Менеджеру явно понравился молодой человек:
— Начинайте прямо сейчас работать.
Первый рабочий день был очень напряженным, но молодой человек справился. По окончании работы к нему подошел менеджер:
— Ну, и сколько человек у вас сегодня сделали покупки?
— Один.
— Один? У нас в торговом центре продавцы в среднем обслуживают от 20 до 30 покупок в день! Да-а! И какуюже сумму оставил в нашем центре обслуженный вами покупатель?
— 102 516 долларов 17 центов.
— Что-о-о? 102 тысячи 516 долларов и 17 центов! Что же вы ему продали?
— Сначала я ему продал маленький рыболовный крючок, затем средний и после уже самый крупный. Затем я продал ему самую модную удочку. Когда ему упаковывали эти покупки, я спросил, где он собирается рыбачить? Он ответил, что в Финнском заливе. На это я ему сказал, что там без лодки не обойтись.
Мы спустились в отдел лодок и я ему посоветовал купить двухмоторную дизельную лодку. Ему она понравилась, но он засомневался, что его спортивный автомобиль не сможет буксировать такую лодку. Мы пошли в автомобильный отдел, я и тут посоветовал ему джип ПАДЖЕРО с прицепом. Вот такие покупки сделал сегодня мой первый клиент. Менеджер с квадратными глазами следил за рассказом своего нового продавца:
— Вы хотите сказать, что этот покупатель пришел купить рыболовный крючок, а в итоге купил лодку и джип с прицепом?
— Нет, нет. Он пришел купить пачку тампонов для своей жены. А я ему сказал, что раз уж выходные дни все равно в пролете, так уж лучше податься на рыбалку…

The most dangerous animal in Japan is ninja

IesācejsDatums: Otrdiena, 24.09.2013, 22:36 | Ziņa # 2052
VIP fīderists
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (jutrix)
Он пришел купить пачку тампонов для своей жены. А я ему сказал, что раз уж выходные дни все равно в пролете, так уж лучше податься на рыбалку…

Nu baigi smalki :) dance

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

Koka_KlucisDatums: Sestdiena, 05.10.2013, 09:52 | Ziņa # 2053
PP2 VIP
Jānim, pētot grūtniecības testu, atmiņā uzausa bērnības aina -
mamma viņam vilka kājās zeķubikses un teica: "2 svītras - tā ir pakaļa, dēls!" :D

spulgitsDatums: Otrdiena, 08.10.2013, 15:58 | Ziņa # 2054
Kuņģī guļ rosols. Pēkšņi- blaukš!- kaut kas viņam uzkrīt uz galvas.
- Kas tu tāds?
- Šņabis!
- Par ko dzēra?
- Par Jāni.
Pēc brīža atkal- blaukš!
- Kas tu tāds?
- Šņabis!
- Par ko dzēra?
- Par Jāni.
Vēl pēc brīža atkal- blaukš! -blaukš! -blaukš!
- Hmm, domā rosols,- par Jāni un par Jāni. Laikam labs cilvēks. Uzkāpšu paskatīties.:D

Koka_KlucisDatums: Ceturtdiena, 10.10.2013, 09:54 | Ziņa # 2055
PP2 VIP
- Zīmi "40" redzējāt? Kur steidzamies?
- Jums 10Ls vedu..... :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv