[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: kreisais, Koka_Klucis, Zivnieks  
Humors un joki
jutrixDatums: Svētdiena, 18.11.2012, 19:19 | Ziņa # 1726
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Three guys go to a ski lodge, and there aren't enough rooms, so they have to share a bed. In the middle of the night, the guy on the right wakes up and says, "I had this wild, vivid dream of getting a hand job!" The guy on the left wakes up, and unbelievably, he's had the same dream, too. Then the guy in the middle wakes up and says, "That's funny, I dreamed I was skiing!" :D

The most dangerous animal in Japan is ninja

jutrixDatums: Pirmdiena, 19.11.2012, 13:07 | Ziņa # 1727
Jokplēsis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
-Ko tu tur lasi,dārgais?
-Lasu laulības apliecību.
-Kāpēc?
-Meklēju derīguma termiņu! :D

jutrixDatums: Pirmdiena, 19.11.2012, 19:27 | Ziņa # 1728
Jokplēsis
Raimis pārrodas mājās viss noķēpāts ar lūpukrāsu, pūderi un rudiem matiem. Sieva prasa: - Kur biji? - Tu neticēsi, dārgā! Es visu nakti kāvos ar klaunu!

Koka_KlucisDatums: Otrdiena, 20.11.2012, 16:25 | Ziņa # 1729
PP2 VIP
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
-Varbūt iedzeram tēju?
-Tev vārdā "alus" bija četras kļūdas! :D

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

Koka_KlucisDatums: Trešdiena, 21.11.2012, 13:14 | Ziņa # 1730
PP2 VIP
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Trīs makšķernieki sēž un malko alu.
Pirmais iedzer un saka:
- Man gan superīga sieva. Nu kā pūdelis. Mīksta, pūkaina, vienmēr labā garastāvoklī.
Otrs iemalko alu:
- Mana gan kā dobermanis. Tāda stingra, pedantiska. Nedod dievs kas nebūs pa prātam…
Trešais iemalko:
- Manējā arī ir kuce… Tikai sugu nezinu. :D

Koka_KlucisDatums: Ceturtdiena, 22.11.2012, 08:38 | Ziņa # 1731
PP2 VIP
В лесу раздавался топор дравосека - гонял топором дровосек гамосека. И вот обиссилив и упал дравосек. С улибкой залез на него гомосек...... :D

parcopiDatums: Piektdiena, 23.11.2012, 11:51 | Ziņa # 1732
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14180
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
- Es taču teicu, ka pelmeņi būs garšīgi!
- Garšīgi! Bet, Raimi, normāli cilvēki uz kino iet līdzi ņemot popkornu! :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Svētdiena, 25.11.2012, 10:35 | Ziņa # 1733
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Идут два наркомана. Один другому:
- Вася, улыбайся - бобик едет.
Проходит полчаса:
- Вася, кончай улыбаться, мы уже в бобике.

:D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Svētdiena, 25.11.2012, 15:06 | Ziņa # 1734
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
- Garšīgi! Bet, Raimi, normāli cilvēki uz kino iet līdzi ņemot popkornu!

Aņuks labs! Bet man atgādināja pārtis ļoti neoatīkamus mirkļus vilcienā no darba mājup ceļā- izturēt nevaru ka sabiedriskā vietā var atļauties rīt to smirdīgo belašu! Kad pats ēd, tā nejūt, bet apkārtējie besās no tās vecajā eļļā vārītās bulkas ar sīpoliem.

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Svētdiena, 25.11.2012, 16:58 | Ziņa # 1735
Multimakšķernieks
Nu nav Lielākās vai Mazākās puses! Puse ir puse, un abas puses ir vienādas! Bet man gan liekas, ka lielākā puse no jums to nesaprot...

BorodaDatums: Svētdiena, 25.11.2012, 17:32 | Ziņa # 1736
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
- Es taču teicu, ka pelmeņi būs garšīgi!
- Garšīgi! Bet, Raimi, normāli cilvēki uz kino iet līdzi ņemot popkornu!

Varu saderēt, ka drīz uz kino jemsiet līdz kāpostgalvu. Troksnis un musors tāds pats, bet krietni veselīgāk. :)

BorodaDatums: Svētdiena, 25.11.2012, 17:34 | Ziņa # 1737
Grupa: Dzēstās
Quote (dadziic)
Aņuks labs! Bet man atgādināja pārtis ļoti neoatīkamus mirkļus vilcienā no darba mājup ceļā- izturēt nevaru ka sabiedriskā vietā var atļauties rīt to smirdīgo belašu! Kad pats ēd, tā nejūt, bet apkārtējie besās no tās vecajā eļļā vārītās bulkas ar sīpoliem.

Man garšo tas beļašs! Viņš nesmird... sory, viņš smaržoooooo.....
A smaržu izjūta jau ir gaumes lieta!

martiDatums: Pirmdiena, 26.11.2012, 17:44 | Ziņa # 1738
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Pirmdiena, 26.11.2012, 17:56 | Ziņa # 1739
Multimakšķernieks
Šito ar karikatūru redzēju, bet nevarēju iebraukt tajā. Joprojām nevaru :D

martiDatums: Pirmdiena, 26.11.2012, 18:11 | Ziņa # 1740
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
godīgi sakot es arī tur neko smieklīgu neredzu, bet vismaz viņa ir par tēmu :D
un tas karikatūrists ir man sens čoms.
tagad viņš iet golfu spēlēt uz ozo laukuma un šad tad esam sabļaustījušies - es no ezera, šis no krasta :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv