[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 16:10 | Ziņa # 6481
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14177
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Biku pietrūka. Bet priecē, ka vairāk par piecām kļūdām nav svilpo
Pielikumi: 8668532.jpg (13.0 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 17:02 | Ziņa # 6482
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kaut kas ar serveri atkal bija noticis ne
Toties pāris reizes jau ir šitā :)
Pielikumi: 9559056.jpg (44.9 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

urmaasDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 17:37 | Ziņa # 6483
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Tagad ārstu komisija mazgabarīta peldlīdzekļu vadītājiem atsevišķi nav jāiet.Pietiekot ja ir "B" kat ārstu komisija izieta. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

ZivnieksDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 17:48 | Ziņa # 6484
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es 4 reizes pamēģināju nolikt un visas 4 noliku...jāpiebilst, gan, ka pusi spiedu uz haļavu :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 18:02 | Ziņa # 6485
Multimakšķernieks
Quote (Zivnieks)
es 4 reizes pamēģināju nolikt un visas 4 noliku...jāpiebilst, gan, ka pusi spiedu uz haļavu

Beidz lielīties :p

BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 18:25 | Ziņa # 6486
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
es 4 reizes pamēģināju nolikt un visas 4 noliku...jāpiebilst, gan, ka pusi spiedu uz haļavu :D

Es arī pāris reizes pamēģināju. Kā runa par uguņiem, tā pļukts... labākais bija 15/20. :D

urmaasDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 18:48 | Ziņa # 6487
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
es 4 reizes pamēģināju nolikt un visas 4 noliku...jāpiebilst, gan, ka pusi spiedu uz haļavu

Es liku tikai vienreiz.Toties koročkas jau kabatā. svilpo

BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 19:23 | Ziņa # 6488
Quote (urmaas)
Es liku tikai vienreiz.Toties koročkas jau kabatā. svilpo

Tad jau biji labi samācījies. :) Pēc neveiksmīgiem mēģinājumiem atradu likumus, kuri visu nosaka. Būs jāizlasa un jāiemācās. Mošk, katram gadījumam pēc kāda gada arī koročku sagribēšu. :)

BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 19:25 | Ziņa # 6489
p.s. Vai tagad braukšanas eksāmens nav jāliek? Esmu atpalicis laikam par gadiem 35.. :D

urmaasDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 19:37 | Ziņa # 6490
Quote (Boroda)
p.s. Vai tagad braukšanas eksāmens nav jāliek? Esmu atpalicis laikam par gadiem 35..

Pagājušogad vēl nebij. ;)

martins_Datums: Trešdiena, 27.03.2013, 19:38 | Ziņa # 6491
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Vau! Mana vecenīte pēc gandrīz 20k km pa LV neceļiem ar vienu mazu aizrādījumu izturēja veselības pārbaudi uz pieci ar krustu :) Vienīgi parūsējusi gan ir..
ju-hūūūūū... dance

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 20:09 | Ziņa # 6492
Multimakšķernieks
Boroda - nav gan :) Nez kādām laivām tad būtu jābūt csdd, lai tajās liktu eksāmenu :D
Martins - apsveicu! ja

BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 20:18 | Ziņa # 6493
martins_,
Prieks pilnīgs, vai ne? :D Man kaut kad bija zilais brīnums nissan almera ar tučtuč 300 štuku noskrējienu, bet izgāju. Pēc pusgada servisā teica, ka viss. Metāls autiņam beidzies, šiem vairs nebija ko metināt... :D I pat pārdot izdevās...
Quote (parcopi)
Boroda - nav gan :)

Tas labi. :) Galvenais nesajaukt sarkano un zaļo gaismu. :)

martins_Datums: Trešdiena, 27.03.2013, 21:48 | Ziņa # 6494
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Boroda, Ja vairs nevar metināt, tad jāsāk līmēt :) Tipa špaktelis ar armatūru
Bet nu, kad paliks silti, tad laukos gan būs jāpapulē sliekšņi un mož uz katra pa ielāpam jāuzliek.. Bet visādi citādi mana LPG Mazda mani priecē :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 08:17 | Ziņa # 6495
Multimakšķernieks
Tādā vietā īsti negribētos laikam uz copi iet nene

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv