[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 21:56 | Ziņa # 6466
Grupa: Dzēstās
Es līdaku ķeršanu no krasta atlikšu uz to brīdi, kad parādīsies pirmie asni virs ūdens. No laivas neķeršu, jo laiva nav un vispār visi laivinieki traucē man no krasta maijā ķert glumos. Iemetu gruntenīti, bet katra laiva (100%, katra) piepeld tajā vietā krasta tuvumā un met savus mānekļus pa manu gruntenes auklu. Un vēl neaizmirst uzbļaut - kak kļov? Poimal čto ņi budj? Tā arī atbildu - ščas, perekinu donku i poimaju....

dadziicDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 22:05 | Ziņa # 6467
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
kak kļov?

-Kļova ņet! Potomu čto u ribi ņetu kļuva! :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

urmaasDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 22:12 | Ziņa # 6468
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
es toties no ļooooti ticamiem avotiem padzirdēju par nenormālu razdaču
varbūt rīt jāprovē rīta pusi dabūt brīvu un pašam ar to prieku izjust...(viss notiekās jau divas dienas)
pašukstēšu, ka runa iet par ašuku svarā no 250gramiem un stipri uz augšu bļitku un murmuli ignorē pilnībā, bet ir viens slepens zirdziņš... vakar lomi bija ap 20 kg, šodien ap 10-15 kg...ja rītā tiktu kaut vai pāris 500 gramniekiem, es rasinātu ūziņās

Es jau nu galīgi neapvainotos,ja kāds man par ko līdzīgu pačukstētu. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

dadziicDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 22:16 | Ziņa # 6469
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
A es... a es... A man! A es vakar biju noskrējis līdz Doles salai un sapratu ko pasākšu garajās brīvdienās!

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martins_Datums: Trešdiena, 27.03.2013, 09:27 | Ziņa # 6470
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Bļāāc, pienākusi viena no ikgadējām galvassāpju dienām.. jādzen auto uz TA..

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

martiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 10:16 | Ziņa # 6471
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Bļāāc, pienāca ceļu policijas diena :D -30 LVL stulbajā viesturu prospektā ne

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

je6kaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 12:10 | Ziņa # 6472
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 14:19 | Ziņa # 6473
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14177
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man kādu laiciņu no TA miers. Nesen gan bija tas pats kreņķis :D

Marti - ņefig Šumaheru tēlot :D

Quote (je6ka)
Galīgi apdulluši

Piekrītu!

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 14:41 | Ziņa # 6474
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
tad, kad jāved sievasmāte kaut kur, tad es braucu ātri :D

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 14:57 | Ziņa # 6475
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es saprastu, ja teiksim viņa jāved prom uz lidostu, vai autoostu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 15:18 | Ziņa # 6476
Estēts
Quote (parcopi)
Es saprastu, ja teiksim viņa jāved prom uz lidostu, vai autoostu

tam pat nav nozīmes, ka tik ātrāk nogādāt galapunktā :D

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 15:44 | Ziņa # 6477
Multimakšķernieks
Es atsāku gatavošanos eksāmenam, kaut kad pirms vasaras jānoliek, bet pagaidām paurī nelien svilpo

Sevišķi šitās gaismas ne

Tāpēc rezultāts visu laiku ir šāds ne
Pielikumi: 4842971.jpg (39.0 Kb) · 3969190.jpg (43.6 Kb) · 3528114.jpg (50.6 Kb) · 6309944.jpg (61.8 Kb) · 1259427.jpg (43.0 Kb)

BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 15:48 | Ziņa # 6478
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Sevišķi šitās gaismas

Tās taču Svētā Elma ugunis! :D

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 16:03 | Ziņa # 6479
Multimakšķernieks
Quote (Boroda)
Tās taču Svētā Elma ugunis!

Tās ir hvz kas par ugunīm. Pats stulbākais, ka reāli nav izpratne par tām ugunīm un tagad sāku pareizi atbildēt, tikai tāpēc, ka esmu iegaumējis bildīti :D
Jo biežāk likšu to eksi, jo vairāk iegaumēšu to visu, bet reāla izpratne par dažām lietām man nav :(

martiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 16:09 | Ziņa # 6480
Estēts
es ar neizprotu, bet cenšos iztēloties, kā tas izskatītos dabā un pats izdomāt iemeslus pēc loģikas - kāpēc tā būtu jābūt.
bet vai tā ir - hvz un diez vai :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv