[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
spulgitsDatums: Pirmdiena, 25.03.2013, 22:01 | Ziņa # 6451
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (martins_)
No VID un CP

No Ķīnas

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

parcopiDatums: Pirmdiena, 25.03.2013, 22:43 | Ziņa # 6452
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14177
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Paciņa, tas ir labi! dance
Bet tagad tik šitas ausīs skan :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 10:44 | Ziņa # 6453
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Un vispābā. Baigi negribās neko darīt. Pagājušonakt sapnī copēju no laivas....ehhhhh! siekala

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 11:57 | Ziņa # 6454
Multimakšķernieks
Pie Maximas jau ir pāris pleķi starp ledu, kur no piestātnes pludu var iemērkt :D

Pielikumi: 5660553.jpg (63.5 Kb) · 3324842.jpg (77.9 Kb)

je6kaDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 13:36 | Ziņa # 6455
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Pagājušonakt sapnī copēju no laivas....ehhhhh!

Ar laivu tā kā pāragri vēl :D

Bet grunteni gan es nevaru sagaidīt, kad varēs iecirst tai Garozas vimbai, pirkstos jākož!!ĀĀĀāāā, pavasari, pavasari! ja

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

je6kaDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 13:53 | Ziņa # 6456
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
http://www.apollo.lv/zinas....newsbox

Tiem laikam cope neaizrauj... ir interesantāka nodarbe! :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

martiDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 15:48 | Ziņa # 6457
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
tie visu laiku kaut ko draud :) un visi gaida, kad beidzot kaut ko izdarīs, lai varētu to lietu atrisināt po amerikanski :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BebrsDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 16:15 | Ziņa # 6458
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Ta 1/3 apslaktēs no šamējiem un būs miers. Bet kopumā pofig globālās problēmas, zāģis iznīka, jāremontē, vot tā ir problēma ka šodien vairs malku nepazāģēšu, būs tikai jāskalda :D

Nav bildes- nav zives :D

ZivnieksDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 16:15 | Ziņa # 6459
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es toties no ļooooti ticamiem avotiem padzirdēju par nenormālu razdaču :)
varbūt rīt jāprovē rīta pusi dabūt brīvu un pašam ar to prieku izjust...(viss notiekās jau divas dienas)
pašukstēšu, ka runa iet par ašuku svarā no 250gramiem un stipri uz augšu :) bļitku un murmuli ignorē pilnībā, bet ir viens slepens zirdziņš... vakar lomi bija ap 20 kg, šodien ap 10-15 kg...ja rītā tiktu kaut vai pāris 500 gramniekiem, es rasinātu ūziņās :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BebrsDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 16:29 | Ziņa # 6460
Vakardien bij cope un būs parīt :D

ZivnieksDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 16:33 | Ziņa # 6461
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
šitos nevajag :D bija gan šodien, gan bija vakar, tātad rīt arī jābūt :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 16:56 | Ziņa # 6462
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
bļitku un murmuli ignorē pilnībā

Nu ja, tikai uz dzīvo. :D

BebrsDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 17:28 | Ziņa # 6463
Ventā troiņiks šogad dod ļoti labus rezultātus. Tā kā baigai straume nevajag būt iesaku pamēģināt ja

ljubitexDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 21:47 | Ziņa # 6464
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Šogad 1 maija līdaku laikām būs zem ledus jāmeklē

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

dadziicDatums: Otrdiena, 26.03.2013, 21:48 | Ziņa # 6465
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
ledus ta būs nokusis, tikai vai paspēs iesilt, par to gan es šaubos

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv