Pateicība un diploms pienākās Sancho76, tā ir viņa ideja, ja kas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A vot par tiem likumiem, gan lielu lielais paldies! Man, piemēram, sagādā grūtības atrast kaut ko vajadzīgu tajā visā likumdošanas lejputrijā Bet nu daži sodi manuprāt ir vienkārši neadekvāti un par tādām lietām, par kurām pat nebūtu iedomājies, ka var sodīt...
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Neesmu pārmaiņu cienītājs, bet skatos, ka lapa ir pārmaiņu procesā. Man patīk!
Man prieks! Man ar nepatīk pārmaiņas, bet ja jau sāku, tad jānoved lieta līdz kaut kaut kādam iznākumam. Pašlaik vēl ir pārmaiņu process un vizuāli būs vēl izmaiņas. Bet neskatoties uz to, galvenais no pirmās dienas ir bijis un paliks lapas saturs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
no sākuma skatos, ka vēzis pazudis no augšējās galvenās bildes, bet ieskatoties atradu gan:)) tas kašaks ar pacelto asti arī labs!:)) fonā arī zivju un vēžu daudzveidība! ir labs!