Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kāpēc interesantākajās tēmās Zivnieks ir ielikts par "banotāju"?šamais tak mani "nobaņos" pie pirmās izdevības!
Varu Tevi arī ielikt, bet nobanot gan nesanāks, tikai šo to izdzēst, vai pārvietot
Quote (urmaas)
Un vispār,es eju iepižināt.Kānekā jauno "medāli" vajag apmazgāt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šoreiz lielākās pateicības pienākās Marti! Es tikai iesāku, un bez viņa palīdzības iznākums būtu cits! No manis labs polšs vismaz pienākās!
Kad sastopam cilvēku, kam esam ko izdarījuši labu, atceramies, ka viņš mums ir pateicību parādā, savukārt, kad paši sastopam cilvēku, kurš būtu pelnījis mūsu pateicību, mēs sevi ar to neapgrūtinam.
Vislielākais paldies Aigaram un protams arī tiesnešiem par noorganizētajām jaukajām sacensībām Dūņezerā. Silto tēju, sarūpētajām balvām un diplomiem Ar nepacietību gaidām nākošās sacensības. Paldies !!! Ne asakas visiem!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…