Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Par smagu slodze bija. Divas dienas ar krampjiem mocījos un kājas sāpēja! svilpo
Anatolij, atceries, ka mums vairs nav 18. Slodzi optimizē, mums lēnāks un ilgāks gājiens ir labāks, kā ātrs un īss, bet ar to ilgo arī nevajag sasteigt. Es kā par Tevi jaunāks vēl ripinos ar ričāgu, pat pietiekoši ātri un katru dienu. Bet ar kājām kaut kur iet...esmu par slinku. Tur Tev priekšroka.
Ibio, šitāds kļovs divu dienu garumā vēl nebij redzēts.
Vispirms foršā kompānijā aplauziens MRK pasācienā.. Ok, ja būtu zinājis, ka viss ir tā, kā ir, būtu rīkojies savādāk, bet vairs tas nav svarīgi Vakar no rīta domāju - kur? Nu nē, ne jau tur, kur atsūkāts pirms dienas.. saģērbos, ielēcu autiņā, un tikpat vareni atsūkāju arī Rīgas HES ūdeņos
Rezumē - vienīgais pozitīvais šinī vīkendā - sestdienas kompānija un Zivnieka soļanka.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Mēs ar Jancīgo ielaidāmies vakar tikai ar MJ pastrādāt. Asarim pākste ciet konkrēti, apakšā ir daudz, bet ne pa kam nevarēja atvērt uz ēšanu. Piebaksta daudzi, bet ar to arī viss beidzās. Katrs noķērām vienu Bet vismaz galvu izvēdināju pēc 6dienas piesēdēšanas
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Jū, mājās šķiet ap 3iem aizgāju Bet baigais prieks, ka pasākums izdevās, zupa ar sanāca, kaut kādas zivis ar tika krastā atvestas, un kūpiņš ar sanāca garšīgs.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Ja es būtu zinājis, ka pārējiem tik švaki, tad trijniekā mierīgi varēju tikt, ja rūpīgāk būtu piestrādājis tajās vietās, kur tomēr asari atradu, bet šķita par mazu izmērs. Bet vispār cope slikta bija, to nevar noliegt! Pats pasākums gan super! Zupa un kūpiņš ar super! Noslēguma pasākums ar izvērtās labs, es mājās pēc pusnakts biju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Uhh... Šodien klimats ar raksturu, straume bez prāta un zivis bez apetītes. Viena cope, viens mērs laivā. Tas viss no rīta krēsliņas līdz diviem-pustrijiem.
Šitam gadam ierasti, citādi būtu šoks
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Pēdējās reizes tiešām var saukt par roku izvingrināšanu