Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu tad gaidu atskaites no ledus lomiem šajās brīvdienās!
Nu galīgi kaut kā švaki šajās brīvdienās.Biju Ķīsītī no Langas puses,zivtiņa ir bet sīka,viens otrs saka pamanījies arī labi saķert ,bet es neatradu to zelta āderi :)Ledus un tautas ļoti biezs.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Šodien biju noskrējis līdz Gaujai paskatīties,kas labs tur notiek.Protams līdzi bija paķērušies arī divi kāti,lai pārbaudītu kas notiek ar vimbu.Pa piecām stundām neviena cope,zvaniņs iezvanijās tik vien ja kāds peldošs zars ieķērās auklā.Upē līmens it kā normāls,īpaši arī nekādu zāli nenesa.Būtu kāda vimba pieteikusies ,vispār būtu superīgi diena papavadīta.
Tākā kopš iepriekšējās vimbu sezonās tājās vietās nebiju bijis,tad šādas tādas jaunas zīmes parādijušās.
karabīnīte nebija tā mazākā, tas tiesa un uz 3gr bimbuļa viņa izskatās vēl lielāka. bet tā bija pa rokai tāda, kuru nebija žēl atstāt kādam pīrsingā vai ķērājā. principā nebija doma baigi kaut ko noķert. drīzāk patestēt 4daļīgo zilo putnu, to kā uzvedas salmo light game 0.3 aukla uz salmo xtwitch tūkstošās spoles uc jaunumus vispār cerēju, ka kāds ašuks pieteiksies, bet ņifiga. nebija arī daudz variantu kur mētāt, jo biju krokšu čībās nākamreiz braukšu brienambiksēs vai arī jau ar laivu.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Mēs ar Anatoliju šodien ar aizgājām uz pāris stundiņām līdz ezera līčiem. Nabas kaktu un blakus līčiem. Anatolijs ar pludu, es ar spini. Bijām kaut kur divas stundas pie ūdens. Rezultāts tāds, ka Anatolijam pāris copes uz pludiņu, bet knapas, bet man viena cope un izvilkta viena līdaka. Svaru un garumu nezinu, bet laba mēra līdaka uz kādu 1,5kg toč, jo bija dikti resna un vēl neiznārstojusi. Protams līdaka palaista vaļā, pēc foto Paņēma manu ķīniešu vobleri, jau pirmajā metienā. Vispār esmu apmierināts ar tiem jaunajiem mānekļiem, sāniski neviens nepeld, viss ir ok Redz, ka zaļsvārce ar iekāroja Priecīgas Lieldienas!
Pierādījums, ka līdaka tika palaista, jeb kā mums Lieldienu dienā gāja
+1 Ola tava groziņā Aigar, laba atpūta sanakusi Jums un ja vel Anatolijs zandartu izceltu uz 2 kg vispā būt primā! Un tu re 中国 nostrādāja ar pirmo! Aigars 屈体今年将是国王! (tulkojum'a Aigars šogad bus lidaku karalis)
vakar atkal čībās patestēju sasmakas ezerā no laipas savu 4 daļīgo. tikai šoreiz ieliku otru - solid spici. jāsaka, ka tā man mazajam džigam patika labāk. bet tas laikam loģiski. un līdz šim nevaru teikt neko sliktu par to kā salmo mazā xtwitch spolīte tin smalko 0.3 small game salmo aukliņu. protams, ka neko nenoķēru, bet kaut kas tajos pārdesmit metienos paspēja nokost asti.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!