[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, marti, Zivnieks  
Bezalkoholisko dzērienu receptes
parcopiDatums: Ceturtdiena, 17.03.2011, 14:32 | Ziņa # 16
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Lāča sapnis

Sastāvdaļas:

Piens - 150ml
Banāni - 100gr
Medus - 30gr
Upeņu nektārs - 100ml
Vaniļas saldējums - 60ml

Pagatavošana:

Blenderī samaisīt visus ingredientus un saliet glāzē



Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 20:13 | Ziņa # 17
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ogu sulas kvass

Sastāvdaļas:

Ogu sula(pēc izvēles) - 1glāze
Cukurs - 3/4 glāzes
Ūdens - 2L
Raugs - 15gr

Pagatavošana:

Ūdenim pievieno siltu ogu sulu un cukuru, samaisa. Pievieno raugu un uzraudzē. Pēc dažām stundām kvass ir dzerams.



Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 20:14 | Ziņa # 18
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Rabarberu kvass

Sastāvdaļas:

Rabarberi
Cukurs
Garšvielas
Raugs

Pagatavošana:

Plānās šķēlītes sagrieztos rabarberus pārlej ar ūdeni, uzvāra un vārīšanās temperatūrā ļauj ievilkties. Tad šķidrumu nokāš, pievieno cukuru, garšvielas (citrona vai apelsīna miziņas) un siltā vietā raudzē 6—8 stundas.
Krāsai var pievienot karamelizētu cukuru vai dzērveņu vai jāņogu sulu.



Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 20:18 | Ziņa # 19
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Zileņu kvass

Sastāvdaļas:

Ūdens - 10L
Zilenes - 2kg
Medus - 2glāzes
Raugs - 30gr

Pagatavošana:

Ogas notur 12 stundas, nomazgā un saspaida. Pārlej ūdeni, uzvāra, atdzesē un nolej sietā. Pievieno medu un raugu. Atstāj rūgt siltā vietā uz 12 stundām.



Za ribalku!
 
skorpionsDatums: Piektdiena, 25.03.2011, 23:10 | Ziņa # 20
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 19
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Alus šoferiem

Sastāv daļas:
1. Bezalkoholiskais alus
2. Schweppes Ginger Ale

Pagatavošana:
Ņemam vienu daļu atdzesēta alus un sajaucam ar vienu daļu atdzesēta Schweppes Ginger Ale. Darām to prātīgi jo putos daudz. Man garšo. izlasīju ļoti vecā FHM.

 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:00 | Ziņa # 21
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Eksotiskais spirdzinājums

Sastāvdaļas:

Apelsīni 2 gab.
Mazs ananāss
Eksotisko augļu mīkstums 200g
Grenadīna sīrups 30 g

Pagatavošana:

No ananāsa un apelsīniem izspiež sulu. Blenderī liek eksotisko augļu mīkstumu, ledu,
grenadīna sīrupu un vienādās devās izspiestās sulas – visu sablendē.

Pielikumi: 9846458.jpg (7.7 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:01 | Ziņa # 22
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vienos vārtos

Sastāvdaļas:

āboli 5 gab.
bumbieri 5 gab.
kivi 5 gab.
laims
medus 100g
karambola

Pagatavošana:

Augļus nomizo, izspiež sulu, pievieno viena laima sulu un sajauc ar medu. Dekorē ar karambolu.

Pielikumi: 7355720.jpg (10.2 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:02 | Ziņa # 23
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Oranžējums

Sastāvdaļas:

Apelsīni 1kg
Burkāni 1kg
Salds krējums 100g
Banāri 2 gab.
Kanēlis 1 tējk.

Pagatavošana:

No apelsīniem un burkāniem izspiež sulu un sajauc kopā. Pieliek sagrieztus banānus un saldo krējumu. Visu sablendē. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kanēli.

Pielikumi: 4521604.jpg (8.4 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:04 | Ziņa # 24
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Dārzeņu mikslis

Sastāvdaļas:

Burkāni 2 gab.
Rācenis
Kāpostgalva
Mazs ķirbis
Gurķi 3 gab.
Selerijas sakne
Pastinaki 2 gab.
Pētersīļi 2 gab.

Pagatavošana:

No visiem dārzeņiem izspiež sulu un sajauc kopā. Dekorē ar mazajiem ķirbīšiem.

Pielikumi: 8628818.jpg (10.0 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:05 | Ziņa # 25
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Deviņu dārzeņu simfonija

Sastāvdaļas:

Burkāni 300 g
Ķirbis 300 g
Āboli 2 gab.
Kālis
Seleriju sakne
Seleriju kāti
Kolrābis
Pētersīlis
Baltais redīss

Pagatavošana:

Pamīšus no visiem dārzeņiem izspiež sulu, Lej glāzēs, dekorē ar ābola šķēlīti un mazo burkānu.

Pielikumi: 8060048.jpg (9.9 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:07 | Ziņa # 26
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Riekstkodis

Sastāvdaļas:

Actimel 4 gab.
Persiku jogurts 1 l
Medus 150 g
Mandeles 100 g
Indijas rieksti 100 g
Pekanrieksti 100 g
Pistācijas 100 g
Kastaņi 100 g
Medus pārslas 50 g

Pagatavošana:

Riekstus atdala no miziņām. Kastaņus pārlej ar ūdeni, lai uzbriest. Visus riekstus un kastaņus sablendē. Traukā lej Actimel un jogurtu, sajauc. Sablendēto masu liek lielā bļodā, pievieno medu un pielej sajaukto Actimel-jogurta dzērienu. Visu samaisa. Dekorē ar sasmalcinātām medus pārslām.

Pielikumi: 3633166.jpg (10.0 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:08 | Ziņa # 27
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Brangais padzēriens

Sastāvdaļas:

300 ml kefīra
300 ml rjažeņkas
300 g redīsu
300 g gurķu
100 g ķirštomātu
100 g lucernas dīgstu
20 g diļļu
20 g pētersīļu

Pagatavošana:

Dārzeņus un garšaugus nomazgā un sasmalcina. Tad tos pamīšus pilda blendējamā traukā, pārlej kefīru un rjažeņku. Visu sablendē. Glāzes maliņas dekorē ar sviestu un zaļumiem, dzērienu - ar lucernas dīgstiem.

Pielikumi: 9438981.jpg (7.7 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 03.04.2011, 15:12 | Ziņa # 28
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Bezalkoholiskais karstvīns

Sastāvdaļas:

Kardamons – 1 gab.
Kanēlis – 1 standziņa
Ingvers – 1 gab.
Smaržīgais pipars
Medus – 2 ēdamkarotes
1 citrona miza
1 laima miza
2 apelsīna mizas
Upeņu sula

Pagatavošana:

Gatavo tāpat kā alkoholisko karstvīnu.
Visas sastāvdaļas liek katlā, pielej upeņu sulu un karsē. Pirms pasniegšanas vēl pievieno medu.

Pielikumi: 7279588.jpg (6.7 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Svētdiena, 24.04.2011, 14:07 | Ziņa # 29
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Medus limonāde ar ogām

Sastāvdaļas:

Ūdens – 2 l
Medus – 1 liela ēdamkarote
Upenes – 1 sauja
Greipfrūtu sukādes – ½ saujas
Kumkvata sukādes – ½ saujas
Plūmes – 2 gab.

Pagatavošana:

Medus ūdens jau izsenis zināms kā lielisks organisma attīrīšanas līdzeklis, tāpēc šī limonāde ir ne tikai garšīga, bet arī ļoti veselīga. Ūdenī iemaisa medu. Pievieno upenes, sagrieztas greipfrūta un kumkvata sukādes, sagrieztas plūmes un visu samaisa – gatavs.
Ja vēlas, lai limonāde būtu vēl skābāka, pievieno sulu no ½ citrona.

Pielikumi: 1159142.jpg (37.7 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
AnatolijsDatums: Pirmdiena, 23.05.2011, 13:12 | Ziņa # 30
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Saullēkts

Sastāvdaļas:

apelsīnu sula 100 mg
greipfrūtu sula 50 mg
citronu sula 10 mg
grenadīna sīrups "Monin" 10 mg
griezts apelsīns ar mizu.

Pagatavošana:

Sulas sakrata šeikerī kopā ar trim gabaliņiem ledus. Lej kokteiļglāzē, virsū uzliek apelsīna šķēli, uz kuras uzlej grenadīna sīrupu un dekorē ar cukuru.



Za ribalku!
 
Meklēšana:


Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv