Blenderī samaisīt visus ingredientus un saliet glāzē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Plānās šķēlītes sagrieztos rabarberus pārlej ar ūdeni, uzvāra un vārīšanās temperatūrā ļauj ievilkties. Tad šķidrumu nokāš, pievieno cukuru, garšvielas (citrona vai apelsīna miziņas) un siltā vietā raudzē 6—8 stundas. Krāsai var pievienot karamelizētu cukuru vai dzērveņu vai jāņogu sulu.
Ogas notur 12 stundas, nomazgā un saspaida. Pārlej ūdeni, uzvāra, atdzesē un nolej sietā. Pievieno medu un raugu. Atstāj rūgt siltā vietā uz 12 stundām.
Sastāv daļas: 1. Bezalkoholiskais alus 2. Schweppes Ginger Ale
Pagatavošana: Ņemam vienu daļu atdzesēta alus un sajaucam ar vienu daļu atdzesēta Schweppes Ginger Ale. Darām to prātīgi jo putos daudz. Man garšo. izlasīju ļoti vecā FHM.
No ananāsa un apelsīniem izspiež sulu. Blenderī liek eksotisko augļu mīkstumu, ledu, grenadīna sīrupu un vienādās devās izspiestās sulas – visu sablendē.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
No apelsīniem un burkāniem izspiež sulu un sajauc kopā. Pieliek sagrieztus banānus un saldo krējumu. Visu sablendē. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kanēli.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Actimel 4 gab. Persiku jogurts 1 l Medus 150 g Mandeles 100 g Indijas rieksti 100 g Pekanrieksti 100 g Pistācijas 100 g Kastaņi 100 g Medus pārslas 50 g
Pagatavošana:
Riekstus atdala no miziņām. Kastaņus pārlej ar ūdeni, lai uzbriest. Visus riekstus un kastaņus sablendē. Traukā lej Actimel un jogurtu, sajauc. Sablendēto masu liek lielā bļodā, pievieno medu un pielej sajaukto Actimel-jogurta dzērienu. Visu samaisa. Dekorē ar sasmalcinātām medus pārslām.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
300 ml kefīra 300 ml rjažeņkas 300 g redīsu 300 g gurķu 100 g ķirštomātu 100 g lucernas dīgstu 20 g diļļu 20 g pētersīļu
Pagatavošana:
Dārzeņus un garšaugus nomazgā un sasmalcina. Tad tos pamīšus pilda blendējamā traukā, pārlej kefīru un rjažeņku. Visu sablendē. Glāzes maliņas dekorē ar sviestu un zaļumiem, dzērienu - ar lucernas dīgstiem.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ūdens – 2 l Medus – 1 liela ēdamkarote Upenes – 1 sauja Greipfrūtu sukādes – ½ saujas Kumkvata sukādes – ½ saujas Plūmes – 2 gab.
Pagatavošana:
Medus ūdens jau izsenis zināms kā lielisks organisma attīrīšanas līdzeklis, tāpēc šī limonāde ir ne tikai garšīga, bet arī ļoti veselīga. Ūdenī iemaisa medu. Pievieno upenes, sagrieztas greipfrūta un kumkvata sukādes, sagrieztas plūmes un visu samaisa – gatavs. Ja vēlas, lai limonāde būtu vēl skābāka, pievieno sulu no ½ citrona.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sulas sakrata šeikerī kopā ar trim gabaliņiem ledus. Lej kokteiļglāzē, virsū uzliek apelsīna šķēli, uz kuras uzlej grenadīna sīrupu un dekorē ar cukuru.