За границей жена послала мужа в магазин за свиными ребрышками. Муж принес. Она спрашивает: - И как же ты купил не зная языка. - А я пришел, задрал рубашку, показал на свои ребра и похрюкал. Жена ржет... : - В другой раз я тебя за яйцами пошлю....!!!
-Ja katru reizi, kad es vēlos ieraut, man piedāvātu ieraut, es arī ierautu...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
-Tu esi stiprs, tu noteikti tiksi galā. -Es esmu gudrs, nemaz neķeršos klāt.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sporta komentētājs spēles laikā: „Bīstams moments.... Uzbrucējs iziet viens pret viens ar vārtsargu.... Sitiens !!! Vel reiz sitiens... ! Un vēlreiz... ! Jā, šitā pa mizu vārtsargs sen nebija dabūjis...”
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
-Klau, davaj tad viņu ar manām cūciņām sapārosim, un sivēnus uz pusēm?
-Kāpēc ne? Bet kā es uzzināšu, vai viņš grib pāroties vai nē!
-A tu no rīta paskaties, ja aste gredzenā sarullēta, tad grib!
Nākamajā diena vīrietis ieiet kūtī, skatas, kuilim aste gredzenā, iesēdināja motocikla piekabē, uzlika uz galvas ķiveri un aizveda pie drauga. Un tā 3 dienas. Ceturtajā pirmais saka sievai, lai aiziet paskatās, vai kuilim aste ir gredzenā vai nav. Sieva atnāk atpakaļ un saka:
-Nezinu, kā tur ar asti, bet viņš jau sēž piekabē ar ķiveri uz galvas!
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
- Ты чего такая взвинченная? Что случилось? - Подарила мужу на 23 февраля набор рыболовных блесен. - Ну, все правильно. Он у тебя уже 10 лет каждые выходные на рыбалку уезжает. Чего не так? - Он его в руках вертел, вертел и спрашивает: - А что это такое?