Vīrelis satiekas ar draugu pēc ārsta apmeklējuma. -Man dakteris teica, ka atlicis dzīvot tikai vienu dienu. Es vēlos vēl pēdējo reizi tā kārtīgi uzdzīvot, laižam uz krogu, un tā kārtīgi, es maksāju! -Nu ja, tev jau viegli, bet man rīt uz darbu.
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Kā man patīk mūsu problēmas. Izbēri sāli- būs strīds. Sasiti šķīvi- tas uz laimi. Pārsālīji- tātad iemīlējies. Vieglāk visā saskatīt kaut kādus simbolus, nevis vienkārši atzīt, ka tev rokas no pakaļas aug...
Mācos par elektriķi, un spriežot pēc manis un maniem kursabiedriem, pēc izlaiduma, pusi no visiem uzreiz nositīs elektrība. Bet otra puse uz ilgu laiku atstās bez elektrības, kā minimums vismaz pusi valsts.
Satiekas nēģeris ar balto! Nēģeris saka: “Paskaidro man ,lūdzu! Lūk ,mēs, nēģeri. Kad mēs piedzimstam, mēs esam brūni, kad mums ir auksti, mēs esam brūni, kad mēs sauļojamies, mēs esam brūni, kad mēs slimojam, mēs esam brūni, kad mirstam arī esam brūni. Bet, jūs, baltie, kad piedzimstat, esat rozi, kad jums ir auksti, jūs esat zili, kad jūs sauļojaties, jūs esat sarkani, kad jūs slimojat, jūs esat bāli, bet kad mirstat, jūs esat pelēki. Tad saki, lūdzu, ar kādām tiesībām jūs mūs saucat par krāsainajiem???”
šefs darbinieku sapulcē iepazīstina jauniņo ar iekšējās kārtības noteikumiem: Tātad: * pirmdiena, kā zināms ir pirmā darba diena - svinam jaunas darba dedēļas iestāšanos; * otrdiena pēc pirmdienas ir grūta diena, atpūšamies, gatavojamies darbam; * trešdien līdz pusdienām strādājam, pēc tam gatavojamies atzīmēt nedēļas vidus iestāšanos; * ceturtdiena - svētki. Nedēļas pats viducītis ir klāt; * piektdiena - sākam gatavoties nedēļas nogales svinībām, kā nekā brīvdienas paliek brīvdienas; * sestdiena un svētdiena - no Comments. Balss no zāles: `Nu šef ! Kad beigsies tā nenormālā vergošana pa trešdienām ?!?!?!`