Nav ne otrās, ne trešās vietas. Ir trīs pirmās vietas!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Un starp citu, žūrijas komisija lēma, ka pirmā vieta Tev ir par vēdzelēm. Ar līdaku vien pie diploma nebūtu ticis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
domās vizualizēju pieteikumu ar 4 cm asari nākošājam konkursam
Urmaas, būtu pieteicis Jūrkalni šamam konkursam ar attiecīgo aprakstu 9x9 lappušu garumā, tad būtu pirmā vieta un par čīsi nebūtu jādomā. Es vienreiz, aiz necopes Lielupē 5 čīšus ieliku špickastītē. Visi ietilpa. Toreiz nebij fočuka... a bet visi uz trekna motiļa sēdās. Garums ar bij īstais - špička.
Lielais paldies par novērtējumu! Bebrs - mana vēlme iet pie Tevis vēdzeļu ķeršanas skolā paliek spēkā (tikai laikam nākamsezon). Vēdzele ir vienīgā no forumā pieminētajām ziviīm, ko nekad pat neesmu redzējis bez foto starpniecības.
Par konkursu - baigi gribējās, ka pēc mana pirmā ieraksta parādās virkne citu aktīvistu, bet ...
Kā būtu ar "vienkāršākiem" konkursiem? Piemēram, uz naktstārpu noķerta mazākā zivs?