man pirmā bušu cope izvērsās bezcerīgi uz zandartiem neceru, uz breksi nesēdēšu, vēdzeli ar diez vai savaldzināšu, ja nu vienīgi neaizbraukšu pie māra uz kursiem. atliek tikai līdaka. ok - dabūsiet līdaku!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
urmaas - es maili nemāku sasmelt sevišķi rudenī, kad pat zivnieks sāk vaimanāt. ja nu vienīgi, tad jāceļas agrāk un jāliek lielākas gummi bet vispār man ir plāns kur dabūt trofejas līdaku
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
urmaas - es maili nemāku sasmelt sevišķi rudenī, kad pat zivnieks sāk vaimanāt. ja nu vienīgi, tad jāceļas agrāk un jāliek lielākas gummi bet vispār man ir plāns kur dabūt trofejas līdaku
Esmu jau piemirsis,kā ir uz maili copēt.Man tuvāka ir tirināšana un raustīšanu.
Es jau pats ar ceru uz kādu līdaku labu, bet moš trāpās arī kāds zandarts. Uz vēdzelēm un butēm arī pasēdēšu, tad jau manīs vai būs ko pieteikt Pats gan uz balvu nepretendēju jebkurā gadījumā Kas attiecās uz to kāpēc ir tādas un šitādas zivju sugas un nav citas - vnk tā ir! Tika ņemts vērā tas, kādas zivis rudenī pārsvarā makšķernieki ķer un nolikums sastādīts, lai varētu piedalīties gan pludiņnieki, gan grunteņotāji, gan spiningotāji. Neviens tak neliedz jums ķert tos asarus, taimiņus, līņus un citas sugas, bet šoreiz konkursā tās gan nevarēs pieteikt
Reku Zivnieks svētdien noķers milzu foreli un arī nevarēs to pieteikt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)