Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Konkursā drīkst piedalīties jebkurš šajā vietnē reģistrēts lietotājs. Katrs konkursa dalībnieks var pieteikt konkursam 5 darbus. Konkursam ir brīva forma un pieteikt drīkst konkursam jebko - tas var būt labs makšķerēšanas loms, labs vēžošanas loms, kāda izdevusies fotogrāfija, varbūt kāds paša veidots video. Konkursam var pieteikt arī stāstus, dzeju, dziesmas, trikus....īsāk sakot konkursā drīkst pieteikt jebko, kas ir paša darināts, veidots, izdomāts u.t.t. Konkurss ilgs divus mēnešus. Konkursa sākums 2011.gada 1.jūlijs, konkursa pēdējais darbu iesniegšanas termiņš ir 2011.gada 31.augusts 23:59 Konkursa uzvarētājus noteiks foruma dalībnieku balsojums!
Veiksmi visiem konkursā un varbūt šī ir tieši tā vieta, kurā var padalīties ar kādu no saviem talantiem!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Uzfilmē, ka Tu neko nedari, vai apraksti to, vai uzzīmē un sniedz tik iekšā
Man ir ierosinājums! Lai arī viņš pats te nav pieteicies, es uzskatu, ka šajā konkursā ir jāpiedalās Zivniekam. Jāpiedalās ar savām copes atskaitēm. Ņem jebkuru - visas vienlīdz labas! Domāju, ka daudzi man piekritīs un tāpēc domāju, ka varam uzskatīt, ka pirmais konkursa dalībnieks mums jau ir. Zivnieks ar savām copes atskaitēm!
Man ir ierosinājums! Lai arī viņš pats te nav pieteicies, es uzskatu, ka šajā konkursā ir jāpiedalās Zivniekam. hello Jāpiedalās ar savām copes atskaitēm. Ņem jebkuru - visas vienlīdz labas! ja Domāju, ka daudzi man piekritīs un tāpēc domāju, ka varam uzskatīt, ka pirmais konkursa dalībnieks mums jau ir. prieks Zivnieks ar savām copes atskaitēm! alus
Piekrītu par 100%!
Skatos, ka talantu konkursam tikai viens pretendents un izdomāju sastādīt konkurenci Piesaku savu talantu - ja necopē, tad ir man ir talants aizmigt un gulēt pat mazā piepūšamā laiviņā