Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kāpēc Aigar tev riņķis ,mazajai laivai takš nevajag ??
No 2.50m riņķim ir jābūt. Teorētiski pat Nirokā jābūt un man nav liekas naudas, ko soda naudā maksāt. Man laiva vizuāli izskatās maza, tāpēc man nejautā riņķi, bet kad pajautās, labāk lai man viņš ir Gumijenēm nepārbauda, bet tādai laivai kā man un Tev var uzprasīt un pēc likuma jābūt viņam ir
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
riņķa būtība laivā ir nevis paša drošībai, bet lai varētu pamest citiem, kas nelaimē...tāpēc arī nav starpības vai Tev ir nenoslīcināma gumijas laiva, vai alumīnija...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tas ta skaidrs, bet rēķini kur es liktu to slīkstošo, ja manā laivā jau es ar vēl kādu + aķi, copenes un mantas Varētu striķī vilkt vienīgi Tas 2.5m ir par maz, tādā laivā slicēju neuzņemsi, tāpēc riņķiem vajadzētu būst sākot no kādiem 3m. Tās ir manas domas. Man viņš tagad ir tikai un vienīgi tāpēc, lai nemaksātu sodu. Protams, ja reāli redzēšu kādu slīkstam, tad protams palīdzēšu ar vai bez riņķa...
uzņemt laivā nav primārais, tas var būt pat bīstami, jo cilvēks šokā var laivu apmest riņķī viens divi...pareizi jau teici - pamest riņķi un striķī aizvilkt līdz krastam
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
vēlams glisējot tad līdz krastam no slīkšanas šoka būs jau atžirdzis
No loģikas viedokļa riņķa esamību jebkurā laivelē tikai atbalstu.. pats par ļoti humānu ciparu iegādājos pakavu.. vismaz biki mazāk vietas aizņem un bagažniekā ie rā mīksts balsts motoram
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Tagad iesāku taisīt vienu fīču priekš laivas, kas savienos abas finera daļas(laivas grīdu), bet šodien nepabeigšu. Rīt ar galdnieka palīdzību pabeigšu Izskatīsies kaut kā tā
Tas tā kā dubult T profils, kuram iemaucas katra grīdas puse iekšā?
Aha, kaut kam tādam jāsanāk rīt būs