Atļāvos uzsākt jaunu tēmu. Nedēļas nogalē plānoju pieķerties piknika kastes izgatavošanai! Kaste paredzēta, lai visi krāmi vienuviet: panna, prīmuss, gāzes baloniņi, garšvielas, trauki un citas noderīgas lietas ēdiena pagatavošanai un baudīšanai pie dabas. Kastes vāks, kā galda virsma utt. Materiāli: 4mm ūdensizturīgais saplāksnis, alumīnija leņķa profili un kniedes. Ja gluži neizgāzīšos, tad 7dien ielikšu kādu bildi
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Par bildēm un to lādēšanu.[spoiler] Es bilžu apstrādei izmantoju Picasa, internetā pa velti var dabūt. Apstrādājam bildi kā gribam, programā ir opcija Augšupielādēt tīmekļa albūmā. Ielādē bildi tur, un forumā rakstot ieliek atsauci uz to bildi - parcopi.lv mājaslapā vieta necik netiks aizņemta.
Tikko izmēģināju. Dikti liela tā bilde ieliekās. Mēģināju no pogas likt. Kropļo foruma izskatu Es labāk samazinu un lieku te pa taisno, vai arī jāmazina un jāliek uz cita servera, tad ar kodu šeit
Tikko izmēģināju. Dikti liela tā bilde ieliekās. Mēģināju no pogas likt. Kropļo foruma izskatu Es labāk samazinu un lieku te pa taisno, vai arī jāmazina un jāliek uz cita servera, tad ar kodu šeit
Picasa web albūmā ir iespējams izvēlēties cik lielu bildi lai liek iekšā
Kur ir embed image izvēlas select size, nokopē tekstu(embed image) un to iekopē iekšā komentārā, img kas paredzēts bildei nav jāspiež, jāiekopē embed image teksts
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nu šis bebra piedāvājums ir ekselents, jo bildes ir drošībā un neaizņem vietas uz servera un nevienam neko nemaksā. no savas puses ar saņemšos un likšu turpmāk bildes uz cietiem serveriem un linkošu te iekšā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
virsma bīdās pa alumīnija profila sliedītēm. ir jau iegādāti pumpējamie tačkas riteņi mazie ar plastmasas diskiem pa nepilniem 3 latiem gabalā depo. jānopērk tik vēl 20mm nerūsējošā met caurulīte asij un būs zuper. uz stūriem vēl nāks speciālie metāla stūri kādi audio tehnikas boksiem. tie vēl ir ceļā pie manis. paņēmu to visu uz māju, lai var paštukot kā iekšpusi organizēt - kādus un kā taisīt nodalījumus krāmiem. šķīvji, bļodiņas, dakšas, naži, karotes, krūzes, mazās glāzītes :), garšvielu trauki, eļļa un protams pati čudopečka: