nepabeidzu. vajag iedādāties krūzītes, lai var tām precīzas kabatiņas izgatavot. un katliņš ar jānopērk, lai tam atrodas vieta. un tad vēl dakšiņām, nazīšiem, karotēm statīvs kaut kur tiks ierīkots...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
nepabeidzu. vajag iedādāties krūzītes, lai var tām precīzas kabatiņas izgatavot. un katliņš ar jānopērk, lai tam atrodas vieta. un tad vēl dakšiņām, nazīšiem, karotēm statīvs kaut kur tiks ierīkots...
drusku man māc šaubas par to kā tas viss darbojas pie vēja. aizvējā jābūt pat ļoti ok. un manā aizvēja bundžā atkal sarežģīti tādam ciekuriņus būtu piemest. kad dabūsi un notestēsi, tad iemet atskaiti.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es tieši tagad funktierēju dakšiņu, karotīšu, nazīšu un citu instrumentu turētāju. var teikt, ka izdomāts un uzrasēts jau ir! tad vēl izdomāju graņjonkām fifīgu plauktiņu-turētāju. jācer, ka derēs kāds no maniem urbjiem precīzam diametram
nenofočējās tas etaps. tur ir 100 reiz 100mm 3mm bieza ņeržas plāksne, kurai piemetināta 20mm diametra ņeržas caurulīte. uz kuras uzmaucas lētie (zem 3 latiem) depo riteņi bez gultņa. šeibas no abām pusēm ar šplinti un gatavs. tāda pat riteņu sistēma man vieglajiem laivas ratiem. ja kilometriem katru dienu nav jāvelk, tad ir ok.