Es naudu esmu atradis drēbēs, kad teiksim tiek sadabūta ziemas jaka, kas gandrīz gadu nav kustināta. Reizēm gadās, ka tur iekšā ir nauda, kas visu vasaru to vien gaidījusi, kad tiks iztērētas
J0ni - ceri sastapt kādu inspektoru nākamgad?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Laimīgie laiciņu atpakaļ izvilku savu nodriskāto copes ancuku,saturs bij pliekanāks-paciņa ar 8 Nr. āķiem,divas volframa mormiškas un..un sauja ar benčikiem
Nu šinī gadā reizes 4-5 esmu pārbaudīts ,varbūt es atgādinu tādu aizdomīgu tipiņu ,tāpēc arī viņi man piesienas Cits vispār nezin kāds izskatās inspektors
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Šodien domāju aizbraukšu uz mežu pazāģēt. 3 stundiņas pazāģēju un iespieda zāģi, un koku ar nevarēja izkustināt, protams, ka rezerves sliede/ķēde nebija līdzi tā kā nācās noskrūvēt sliedi un braukt mājās. Nu nevar laikam brīvdienās strādāt.