Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nu tur jau akbars kontrolēja spēles gaitu. sākumā šie mūsējiem ļāva drusku izpausties, bet kā mūsējie iemeta, tā tika dota komanda piebeigt kad piebeidza, tad atkal šie tik kontrolēja ripu un nemaz neiespringa. mūsējie spēlē cik var - ar pilnu gāzi. šie tik cik vajag, ne vairāk. cits līmenis.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Smejies vai raudi, bet šodien atradu makā savu makšķerēšanas karti, ko biju it kā pazaudējis braucot uz pēdējo salidojumu Galvenais ka neatcerējos ka makā ir tāds nodalījums kur var kautko paslēpt. Viens mierinājums ka tur bij arī piecītis Ārprāts ,cik mēnešus viņš tur sildījies !!! Toties man tagad ir 2 kartes Tik jautājums kam man viņas divas vajadzīgas
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
dubults neplīst! man piecītis vienreiz negaidīti sagādāja prieku kārtojot bardačoku autiņā. "kāds" bija ielicis octa polises izdrukā :P jo gadās, ka policistu kungi grib pārbaudīt apdrošināšanu, ja pārsniegts atļautais braukšanas ātrums bet tā kā jau 5 punktus biju jau iekrājis, tad braucu ļoti pareizi un tādas lietas jau bija piemirsušās
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!