bet kā redzu Bārdiņš rajončiku manā pusē ir iecienījis.
Ai, Boriss - zinātu Tavu rajonu, spešl aizbrauktu, lai kaut uz minutku par copi pļāpu izmestu. :)) Bet kā Zivnieka zvans noskan, tā daļēji atmostos. Dzert var, ja zin jēgu, bet tas otrais - p*****ies man patīk labāk. :D
Tā gan ir. Bet ir viens bet-kamēr esi jauns, tikmēr mugura lunkana un p...is stīvs. Nāk gadi un viss mainās ačgārni-mugura stīva ...... Rajončiks tas pats-Tallinas/Brīvībenes krustojums.
Tiku, pie otra ričāga. Vecākais savu atdeva, nebrauc, jo darba dabiga, bez auto nekur (mantas pilns autiņš). Tāds nu tas darbiņš. Bet man normāls corratec. Jāiziet apskate, vēl šis tas utt. Būs divi ričāgi - viens vasarai, viens ziemai.
Man uz pavasari briest vēl viens velo. Tīri pilsētas variants. Darbs - mājas. A tagadējais pārējiem braucieniem. Ziemai gan nav. Žēl pa tiem sāļiem beigt nost riteni. Tad jāpērk kāds pavisam lētais maksimas variants, tad nebūtu žēl to ziemā bendēt nost.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)