ja iziet cauri uz mātenes šķidrums, tad ir kirdik pavisam
pilnībā nepiekrtītu, tā ir laimes spēle 50/50... bet ja ir gudrāka galva un uzreiz pēc šķidruma uzlīšanas jārubī ārā pc, jāskrūvē vaļā un jāžāvē, un tad visam ir jābūt ok... pašam ir tā gadījies neskaitāmas reizes
Jutrix - kādas vēl pazīmes? Kirdikt un viss Ne vienu vien kompi pats esmu reaminējis, bet šitais neizrāda vēlmi atdzīvoties
Kas attiecās uz portatīvajiem, tad man arī galda datori patīk daudz labāk. Bet portatīvais man dikti noder darbā, tāpēc būs vien jādomā par jauna iegādi, ja šo būs dārgi remontēt. Bet, ja pirkšu jaunu, tad noteikti maziņu. Tas ir daudz portatīvāks, bet mājās man ir galda dators
Un vispār - pofig visi datori, es pēc stundas mūku no darba prom uz copi!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
portatīvajiem ir tāda nelaime, ka sasūc iekšā putekļus un videokarte nodeg. citreiz nodeg arī pati mātes plate, bet kāda tur starpība, jo video karte laptopiem nav nodalāma no mātesplates un jāmaina ir viss. iesaka bieži tīrīt putekļus.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
portatīvajiem ir tāda nelaime, ka sasūc iekšā putekļus un videokarte nodeg. citreiz nodeg arī pati mātes plate, bet kāda tur starpība, jo video karte laptopiem nav nodalāma no mātesplates un jāmaina ir viss. iesaka bieži tīrīt putekļus.
Gudri sarakstīts , labi ka es no tā visa neko nesaprotu !!!! Galvenais ka rāda bildi un var atrast ;par copi ;saitu ,vai lapu ,kā tur pareizi teikt
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
parcopi, Zivnieka "Titāniks" no īstā titānika atšķiras ar izmēriem un to ka reizēm ari uzpeld! Tev tai "Titānikā" tik vēl suņa pietrūkst! Nevaru izlemt - mācīties,vai laist pūsli līcī.Ir viens funktieris padomā.Tik līdz ekzamenam dažas dienas palikušas.:)
Zivnieka "Titāniks" no īstā titānika atšķiras ar izmēriem un to ka reizēm ari uzpeld! Tev tai "Titānikā" tik vēl suņa pietrūkst!
Parasti jau braucu tomēr ar lielāku laivu, bet arī tajā kārtīgam sunim pietiktu vieta, tikai ja viens brauktu copēt. Divi+mantas un makšķeres+suns neder Ja nu vienīgi mazais trīcošais klēpja sunītis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakarā braucam kopā ar Braliti uz vienu upīti,kādu vēdzeli izmānīt.Vispār jau no rīta bija smuka salna,varbūt šodien vakarā gribēs vēdzeles ,ko uzkost.