urmaas,bez siļķēm ašuki arī bija ?pēdējās reizēs man kautkā slābani tur gājis,jāsaka gan,ka pavēlu tur nokļūstu.viducī man labāk sokas,jāsaka gan,ka pie pašām niedrēm.
Šodien, kad braucu uz darbu, tad Mīlgrāvja kanālā bija ap 30laivām. Kaut ko tādu sen nebiju manījis! Tikko sazvanījos ar Zivnieku. Upenīte beigusies, šnabss garšo labi un cope arī esot dikti laba. Laikam tas Neptūns viņam reāli palīdz
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es tikko biju aizgājis uz veikalu pēc kefīra, skatos plauktā stāv kefīrs "Latvijas zandarts". Ieskatos, īstenībā rakstīts "Latvijas standarts" Laikam esmu uz visu galvu slims ar copi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vēl te nesen mums ar Jutrix bija ideja, ka jāpatentē jauns māneklis. Ideja tāda, ka māneklis(kaut kas voblerveidīgs) vadās kā radiovadāmie kuģīši. Tu sēdi laivā, ar pulti vadi mānekli pa niedru biezokni, bet kad pieķerās zivs, tad ar pulti to izvadi pie laivas Vienīgi mazā māneklīti būtu jāiegrūž gana jaudīgs dzinējs Un vispābā - makšķernieks laikam tiešām ir diagnoze
Bled, ābolu miza! It kā i tā tēriņu nepietiktu, tad vēl tikko portatīvais nosprāga! Jāuzzin cik maksās remonts, ja dārgi, tad jāgrabina būs jaunam!
Vēl te nesen mums ar Jutrix bija ideja, ka jāpatentē jauns māneklis. Ideja tāda, ka māneklis(kaut kas voblerveidīgs) vadās kā radiovadāmie kuģīši. Tu sēdi laivā, ar pulti vadi mānekli pa niedru biezokni, bet kad pieķerās zivs, tad ar pulti to izvadi pie laivas Vienīgi mazā māneklīti būtu jāiegrūž gana jaudīgs dzinējs
Aigar ,Tu atkal esi pillllā <nu labi tas tā, katram sav sapņi !!!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
man portatīvie nepatīk. laikam trauma no tā, ka puika, kad bija mazs apsēdās uz klaviatūras un pačurāja... tad vēl pašam gadījies, ka piens vai alus izlīst uz klaviatūras un tad ir cauri tagad laptopam liekam usb klaviatūru daudz drošāk, ja ēd pie datora. tad nav nekādu problēmu. kad kāds burts nospiežās un vairs nenāk atpakaļ, tad ir zīme, ka jāmaina
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
man portatīvie nepatīk. laikam trauma no tā, ka puika, kad bija mazs apsēdās uz klaviatūras un pačurāja... tad vēl pašam gadījies, ka piens vai alus izlīst uz klaviatūras un tad ir cauri
agrāk bij lielas problēmas, kad šķidrums tiek uz portatīva, tagad gan tas labojams ir pa kapeikām.... un pat pats var visu salabot.... tā kā nav tik baisi