mļins man ar prasās...6dien mani piedzirdīja, kā lopu, un vakar bija ķīpsalā skate jādejo...aš karoti noliku bet lai nu kā, bet starp 32 Latvijas A grupas kolektīviem norāvām pirmo prīzi un 64,9 no 65 iespējamajiem punktiem
Es nupat lasīju, ka Ķīpsalā beidzās kaut kāds Erots2013.
Quote (Zivnieks) mļins man ar prasās...6dien mani piedzirdīja, kā lopu, un vakar bija ķīpsalā skate jādejo...aš karoti noliku bet lai nu kā, bet starp 32 Latvijas A grupas kolektīviem norāvām pirmo prīzi un 64,9 no 65 iespējamajiem punktiem
Es nupat lasīju, ka Ķīpsalā beidzās kaut kāds Erots2013.
aha.. Erots notika vienā zālē, mums dejas otrajā... 4dien vakarā bija skatuves mēģinājums, kad tajā pašā laikā blakus zālē arī notika "mēģinājums" aš kaut kā iešāvās prātā doma aiziet ne tur kur vajag
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Parcopi.lv tuvojās 4gadu jubileja. 6.martā jau būs četri gadiņi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
aha.. Erots notika vienā zālē, mums dejas otrajā... 4dien vakarā bija skatuves mēģinājums, kad tajā pašā laikā blakus zālē arī notika "mēģinājums" aš kaut kā iešāvās prātā doma aiziet ne tur kur vajag
Tur jau tikai vecas palaistuves kuaras nevienam nevajag
urmaas šitā ir krutāka receptei tai, kā es taisu mazos ašukus...es nemu kg sāli - pusi izklāju uz pannas, pa virsu ašukus, tad tiem pa virsu otru puskg...tā 20 min un gatavs...pēc tam sāls nolobās ideāli nost un sanāk kas voblveidīgs...smeķīgs bez gala un galīgi ne sāļš...zivs paņem sāli tik cik tai vajag
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
šitā ir krutāka receptei tai, kā es taisu mazos ašukus...es nemu kg sāli - pusi izklāju uz pannas, pa virsu ašukus, tad tiem pa virsu otru puskg...tā 20 min un gatavs...pēc tam sāls nolobās ideāli nost un sanāk kas voblveidīgs...smeķīgs bez gala un galīgi ne sāļš...zivs paņem sāli tik cik tai vajag