Jā, Zivniek... citādi parcopi.lv brandža ievelsies kāzās komberos tērpti, pievērsīsies marodierismam un atkās par Tevi visu patiesību... un ne tikai patiesību
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Nu vairs tās nav nekādas aizdomas. Reāli grūti šodien
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vakar pabaudīju vēl pēdējos ziemas priekus uz kalna. nobraucu arī gar abavas rumbu. kaut ko safočēju, varbūt vakarā ielikšu kādu bildi. sabilē aiz tilta upe vaļā, pirms tilta veči sēdēja uz bedres. tagad jāaizbrauc uz laukiem ābeles apčubināt. laiciņš smuks
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Kaut kāda dīvaina sajūta. Cerams, ka neesmu vīrusu noķēris, apkārt tagad daudzi slimo
Nē, it kā viss ok. Vnk kaut kā dīvaini no rīta bija. Šķiet, ka neko saķēris neesmu! Bet vitamīnu var ieņemt
mļins man ar prasās...6dien mani piedzirdīja, kā lopu, un vakar bija ķīpsalā skate jādejo...aš karoti noliku bet lai nu kā, bet starp 32 Latvijas A grupas kolektīviem norāvām pirmo prīzi un 64,9 no 65 iespējamajiem punktiem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
bet starp 32 Latvijas A grupas kolektīviem norāvām pirmo prīzi
Apsveicu!