Nē ,nekādā ziņā ,varbūt ka mums sestdien ar Borodu un Je6ku arī būs vajadzīgi kāda pazīstama taksista pakalpojumi Un skaidrs ka kādam no mums arī būs vajadzīgs apsargs ,1000 eiriki tā tomēr nav joka nauda
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Un vispār, es jau nenormāli gribu pavasari un vaļējus ūdeņus! Kaut gan kamēr ledus, vēl gribētu uz vēdzeli pasēdēt(svētdien iespējams realizēšu), tad vienreiz vismaz uz rotaniem jāaizbrauc(vairāk uz pavasara pusi), pāris reizes uz brekšiem pasēdēt(rīt to jau laikam pamēģināšu pāris stundas), uztrāpīt uz ruduļu copi(pagājušajā gadā nokavēju) un pavasarī iespējams uz Peipi aizlaist. Par lučiem vairs pat nesapņoju, šoziem nespīd
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tos jau pa vasaru vēl daudz saķeršu, bet interesē tieši no ledus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
mēs ar savām ātrumlaivām tik tālu gan laikam nedzīsimies es vismaz palikšu uzticīgs saviem skopajiem ūdeņiem, tikai cerams, ka vējš šoreiz būs mazāks gan tiešā, gan netiešā veidā
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
1.maijā toč nekur nepiedalos, tur jau saplānots citur atklāt sezonu, bet vispār maija sākumā vajag sacenes. Es tikai par Bleķiniekiem, kā nekā, vajag revanšēties
Iebāzu degunu SS.lv paskatīties vai kāds man negrib pārdot dzenskrūvi vai degvielas tvertni, taču uzdūros lieliskam piedāvājumam iegādāties ūdens izklaidei slēpes: http://www.ss.lv/msg....cx.html