[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 20:03 | Ziņa # 6106
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
pie vienas darba dienas nedēļā režīma. pieķeršos atkal vēžu kritiņiem un citiem štruntiem

Kā tas ir iespējams? :D Vācieši grib 30 stundu darba nedēļu, bet tu... vienu dienu??? :D

J0nisDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 20:08 | Ziņa # 6107
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
J0ni - Tev kaut kas pret taksistiem?

Nē ,nekādā ziņā ,varbūt ka mums sestdien ar Borodu un Je6ku arī būs vajadzīgi kāda pazīstama taksista pakalpojumi Un skaidrs ka kādam no mums arī būs vajadzīgs apsargs ,1000 eiriki tā tomēr nav joka nauda :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 20:21 | Ziņa # 6108
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Un vispār, es jau nenormāli gribu pavasari un vaļējus ūdeņus! ja
Kaut gan kamēr ledus, vēl gribētu uz vēdzeli pasēdēt(svētdien iespējams realizēšu), tad vienreiz vismaz uz rotaniem jāaizbrauc(vairāk uz pavasara pusi), pāris reizes uz brekšiem pasēdēt(rīt to jau laikam pamēģināšu pāris stundas), uztrāpīt uz ruduļu copi(pagājušajā gadā nokavēju) un pavasarī iespējams uz Peipi aizlaist. Par lučiem vairs pat nesapņoju, šoziem nespīd :(

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 20:57 | Ziņa # 6109
Ruduļus es tev ap 1. maiju garantēju. :D

parcopiDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 21:39 | Ziņa # 6110
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tos jau pa vasaru vēl daudz saķeršu, bet interesē tieši no ledus :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 21:51 | Ziņa # 6111
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
pirmā maijā vobleri pret bleķiniekiem? svilpo

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 21:58 | Ziņa # 6112
Quote (marti)
pirmā maijā vobleri pret bleķiniekiem?

Es uz tārpu. :D Bet kādu stundiņu no krasta varētu arī špini pamētāt. svilpo

dadziicDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 22:07 | Ziņa # 6113
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Es uz tārpu.

Pielikumi: 3715205.jpg (93.0 Kb)

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

dadziicDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 22:09 | Ziņa # 6114
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (marti)
pirmā maijā vobleri pret bleķiniekiem?

Es ar mieru, tikai diez vai Vecdaugavā.
Man padomā Sausiņš svilpo

Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 22:14 | Ziņa # 6115
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
mēs ar savām ātrumlaivām tik tālu gan laikam nedzīsimies nene
es vismaz palikšu uzticīgs saviem skopajiem ūdeņiem, tikai cerams, ka vējš šoreiz būs mazāks gan tiešā, gan netiešā veidā :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 23:43 | Ziņa # 6116
Multimakšķernieks
1.maijā toč nekur nepiedalos, tur jau saplānots citur atklāt sezonu, bet vispār maija sākumā vajag sacenes. Es tikai par prieks
Bleķiniekiem, kā nekā, vajag revanšēties :)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 07:49 | Ziņa # 6117
Multimakšķernieks
Labu rītu saka saule! :)
Veiksmīgu visiem dienu ;)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 10:23 | Ziņa # 6118
Iebāzu degunu SS.lv paskatīties vai kāds man negrib pārdot dzenskrūvi vai degvielas tvertni, taču uzdūros lieliskam piedāvājumam iegādāties ūdens izklaidei slēpes:
http://www.ss.lv/msg....cx.html

Life to fishing
Forced to work

Ziņojumu laboja dadziic - Ceturtdiena, 14.02.2013, 10:24

martins_Datums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 20:13 | Ziņa # 6119
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (parcopi)
Šodien esmu apsargs. Tā vot

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Piektdiena, 15.02.2013, 02:20 | Ziņa # 6120
Multimakšķernieks
Tas mans kolēģis :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv