Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Anatolijs tagad tur sēž. Diezgan labi ķeroties asari, tādi +/- 100gr, viens kaut kas liels jau netālu no āliņģa aizgāja....bet pagaidām neviena brekša nav Es vēl izdomāšu, iespējams rīt uz pāris stundiņām tur aizskriešu, bet tikai iespējams
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ķilavmaizītes ar vārītu olu plus auksts šņabītis=laba kombinācija
J0ni - Tev kaut kas pret taksistiem? Un vispār, es šodien esmu darbā. Šodien esmu apsargs. Tā vot Tāpēc arī nekādas ķilavmaizes man šodien nav
man šeptei galu jau redz. rīt aiziešu pie friziera, parīt kārtīgi piedzeršos un ar to arī darbs būs beidzot galā! pāriešu atpakaļ pie vienas darba dienas nedēļā režīma. pieķeršos atkal vēžu kritiņiem un citiem štruntiem
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!