Bled, izmežģīju oitīti uz līdzenes vietas, kāpjot mikriņā! Sāp un piepampusi maita Uz ezera ledus strjomīgs izskatās, bet pāris veči kaut kā tur bija tikuši virsū
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pie visa Zivnieks vainīgs ar savu ļaunumu! 100% Sāp riktīgi, piepampusi ar riktīgi Bļin, izrādās nopirkt džinsus ir vesela problēma! Vakar dafiga veikalus izķeemmēju, šodien arī. Atradu Lee Cooperā beidzot, kas atbilda tam ko es gibētu un cenai. Savādāk vai nu nav manu izmēru, vai tie džinsi kaut kādi reāli kroplīgi, vai arī maksā tik, cik es neesmu gatavs izmest par džinsiem. Tā vot. Pat nezināju par tādas problēmas esamību
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jau piektdiena! A kaut kā neliekas. Kaut gan man jau tāpat vienalga
Vēl neizlasīju jauno makšķernieka gadagrāmatu, bet pašķīrstīju gan. Nepatīk, ka gandrīz pie visiem zivs sugu aprakstiem ir Ināras bildes. Vai tiešām, nevar dažādus makšķerniekus salikt